BAFRA

Üçpınar Ortaokulu Bocce’de Türkiye Finallerinde

 
 574
Üçpınar Ortaokulu Bocce’de Türkiye Finallerinde - Bafra Üçpınar Ortaokulu, Giresun'da düzenlenen Okul Sporları Bocce Bölge Müsabakalarında Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Üçpınar Ortaokulu, Giresun'da düzenlenen Okul Sporları Bocce Bölge Müsabakalarında Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Samsun’u temsilen Bölge müsabakalarına katılan Bafra Üçpınar Ortaokulu, Yıldız Kızlar Bocce Takımı; Medine Kırıkçı, Eylül Çakmak, Arife Kırıkcı, Ela Kurnaz ve Rümeysa Akdeniz’ten oluşan kadrosuyla takım müsabakalarında 3. olarak Muğla’nın Akyaka ilçesinde düzenlenecek Türkiye Finallerine yükseldi.

Bireysel volo disiplininde de dikkat çeken sonuçlar elde edildi. Yıldız Erkekler kategorisinde Abdullah Dursun birinci olurken, Yıldız Kızlar kategorisinde Eylül Çakmak birincilik, Küçük Kızlar kategorisinde ise Hasret Çoban ikincilik elde elde etti.

Bafra Üçpınar Ortaokulu, bölgeyi ve Samsun’u temsil edecek. Okul yönetimi, öğrencilerin elde ettiği bu başarıda katkısı bulunan Beden Eğitimi Öğretmeni Ferdi Bayır’a ve sporcuların ailelerine teşekkür etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Üçpınar Ortaokulu Bocce’de Türkiye Finallerinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 241111
09 Mayıs 2025
22:32
  • Yorum Id: 241111
  • 09 Mayıs 2025
  • 22:32

Tebrik ederim. köy okulundan büyük başarı