BAFRA

Tütüncüler’in Bitmeyen Yağmur Çilesi

 
 2093
Tütüncüler’in Bitmeyen Yağmur Çilesi - Bafra’nın Tütüncüler Köyü Samsun yolu mevkisinde yaşayanların yağmur suyu çilesi bitmiyor. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra’nın Tütüncüler Köyü Samsun yolu mevkisinde yaşayanların yağmur suyu çilesi bitmiyor. 

Bafra’nın Tütüncüler Köyü Samsun Yolu üzerindeki hane sahipleri, yağan yağmurlardan sonra biriken ve göle dönüşen sulardan dolayı evlerine gitmekte zorlanıyor. 

O bölgede yaşayan bir vatandaş, son yağmurlar ile göle dönen tarla ve yolun fotoğraflarını çekip Bafra Haber’e gönderdi ve yetkililerin bu sorunu çözmesini istedi. 

Kanal açılıp suyun giderinin yapılması gerektiğini söyleyen vatandaş, daha önce SASKİ’den ve Karayollarından yetkililerin geldiğini aradan seneler geçtiğini hala bir çözüm bulunmadığını söyledi. Yan yolun da sular ile kapandığını belirten vatandaş, ilerideki kavşağın altına petek konulup suyun yolunun açılması gerektiğini belirtti. 

Vatandaş yaşanan sorunları şu sözlerle ifade etti: Yağışlarda su birikintileri evlerin önlerine kadar geliyor. Hane sahipleri evlerine girmekte zorluk çekiyor. Ayrıca çocuklarının suya girmesinden boğulma tehlikesi yaşamasından tedirgin oluyor. Biriken sular ile evlerin giderleri de tıkanıyor ve rahatsız edici kokular oluyor. Evlerde gider olmadığı için sular yol kenarında birikip kalıyor. Yolda ağır bir koku oluyor. Sadece yağmur yağdığı zamanlarda değil burada devamlı su birikintisi oluyor. Tuvalet giderleri yola akıyor kanalizasyon yok.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tütüncüler’in Bitmeyen Yağmur Çilesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 140474
26 Şubat 2022
23:09
  • Yorum Id: 140474
  • 26 Şubat 2022
  • 23:09

Orayida hallederler kafalar yeterkj guzel olsun