TURŞUCUDAN MÜZİK SHOW
Samsun'un Bafra ilçesi, Yaka Mahallesi Cami Sokak'ta bulunan evli ve üç çocuk babası, meşhur Karabiber Turşucusu Sinan Karabiber (44), işlerinin kötüye gitmesi sonucu ilginç bir yöntemle dükkanına müşteri çekmeye başladı. İlkokul mezunu Turşucu Sinan Karabiber, kendisinden turşu satın alan müşterilerine mızıkalı ve orgla konser veriyor. Müşteriler ise istedikleri şarkıları istekte bulunarak müzik zevklerini tatmin ediyor.
"NİŞAN VE DÜĞÜN TÖRENLERİNDE HALKIN HİZMETİNDEYİM"
15 yıldır müzikle iç içe olup, org, mızıka ve akordion çaldığını belirten turşucu Sinan Karabiber, işlerinin daha iyi açılması için dükkanına org koyarak, müşterilerinin turşu satın aldıktan sonra beğendikleri takdirde düğün ve nişan törenlere katılıp salonlarda müzik ziyafeti verebileceğini söyledi.
Turşucu Sinan Karabiber, "Hiçbir nota ve müzik eğitimi almadım. Duyduğum bir şarkıyı hemen çalabiliyorum. Müşterilerim turşu almaya geldiği zaman, turşunun tadına baktırıp, hangi şarkıları çalmamı istediklerini soruyorum. Genelde genç müşterilerimiz yeni şarkıları istiyorlar. Hemen çalıyorum. Müşterilerim afiyetle hem turşularını yeyip, hem de istek müziklerini dinliyorlar. İstek olursa evlerde, salonlarda, düğünlerde, nişanlarda müzik ziyafetlerime devam edebilirim" diye konuştu.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın