GÜNDEM

Türkav`dan `neden Hedef Türkiye` Konulu Konferans

 
 111
Bafra Haber

 |  - Türkav`dan `neden hedef Türkiye` konulu konferans

Türkav Bafra temsilciliğinde ‘Neden hedef Türkiye’ konulu konferans düzenlendi. Bafra Türkav temsilciliği oturma salonunda düzenlenen konferansta konuşan eğitimci-Bafra Ülkü ocakları eski başkanı Cevat Kanbur, Türkiye’nin yakın doğudaki konumu, komşu devletler ile tarihsel ilişkiler ve bölge sorunları hakkında bilgiler verdi.
Cevat Kanbur, “Türkiye’nin ekonomik gücü, doğal zenginlikleri, tarihi ve kültürel dokusu, nüfusu ve birçok özelliği yayılmacı devletlerin iştahını kabartıyor. Bu ülkelerin başında İsrail, ABD, Ermenistan, Yunanistan geliyor. Bu ülkeler ülkemiz üzerinde uyguladıkları siyaset ile ülkemizi ele geçirmeyi istiyorlar” dedi.
Konferansta aynı zamanda terör, AB’nin dayattığı 301. Madde, vakıflar kanunu yabancılara mülk satışı gibi konularda slayt gösterilerde bulunuldu.
  • BafraHaber Yorum
  • Türkav`dan `neden Hedef Türkiye` Konulu Konferans içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0