BAFRA

Türkav Bafra Şubesi 2020 Seçimli İstişare Toplantısı

 
 621
Türkav Bafra Şubesi2020 Seçimli İstişare Toplantısı - TÜRKAV Bafra Şubesi 2020 yılı Seçimli İstişare Toplantısı 19.01.2020 Pazar günü saat 10:00’da Bafra Öğretmen evinde yapıldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - TÜRKAV Bafra Şubesi 2020 yılı Seçimli İstişare Toplantısı 19.01.2020 Pazar günü saat 10:00’da Bafra Öğretmen evinde yapıldı. 

TÜRKAV Bafra Şube Yönetiminin düzenlemiş olduğu kahvaltı programının ardından Seçimli İstişare Toplantısına geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan Program Divanın oluşturulması ile devam etti.  Divan Kurulu TÜRKAV Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru başkanlığında, TÜRKAV Bafra Şube Üyeleri Osman Osma, Ramazan Ege ve İbrahim Aydoğdu ile oluşturuldu. Faaliyet Raporu Gökhan Engin tarafından okundu, rapor üyeler tarafından ibra edildi. Bütçe Murat Sırıklı tarafından okundu, bütçe üyeler tarafından ibra edildi. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçildi, üyeler tarafından ibra edildi. 

TÜRKAV Bafra Şube Başkanlığına yeniden seçilen Sami Keskin, “Ülkemizin yaşamış olduğu acı tecrübeler şunu göstermiştir ki, devletimizin varlığı, birliği ve bekası vatansever kadroların varlığıyla eş değerdir. Türk milletinin varlığını kendi varlığından üstün tutan Ülkücü kamu çalışanları en zor süreçlerde bile,  hem devletimizin hem de milletimizin en çok güvendiği kesim olmuştur. Bu güven bizim sorumluluklarımızı daha da arttırıyor. Kamuda adaletin ve liyakatin tesis edilmesi ve hakkın gözetilmesi şarttır. Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı kamudaki mücadele merkezimizdir. Hep birlikte bu kutlu çatı altında bir olacağız beraber olacağız Kızılelma’ya Turan’a yol alacağız. Yürüdüğümüz bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. İstişare toplantımıza uzaktan yakından katılan herkese teşekkür ederim ” dedi.

TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Sami Keskin konuklara hediyeler takdim etmesinin ardından MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna’nın TÜRKAV Bafra Şube Yönetimine teşekkür ve başarı dilekleri program sona erdi. 

TÜRKAV Bafra Şubesi 2020 yılı Seçimli İstişare Toplantısına,  MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve Yönetim Kurulu, TÜRKAV Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru , Aydınlar Ocağı Samsun İl Başkanı Taner Tunç, MHP Alaçam İlçe Başkanı Erdinç Gül, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, MHP Bafra Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda TÜRKAV Bafra Şube Üyeleri katıldı. 


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkav Bafra Şubesi 2020 Seçimli İstişare Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0