VEFAT

Türkan Özel Vefat Etti

   |   
 501
Türkan Özel Vefat Etti - Bafra Adliyesi Personeli, Adalet Komisyon Başkanı Şoförü Ali Özel`in Eşi Türkan Özel (42) Vefat Etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Adliyesi Personeli, Adalet Komisyon Başkanı Şoförü Ali Özel`in Eşi Türkan Özel (42) Vefat Etti.

Gazipaşa Mahallesi Sakinlerinden tekel emeklisi Mehmet ve Nedime Yapıcı’nın Kızları, Selemelik Köyü sakinlerinden, Bafra Taksici Esnaflarından Vedat ve Hacer Özel`in Gelinleri, Bafra Adliyesi personeli Ali Özel`in Eşi, Murat ve Alperen Özel’in Anneleri, Nurtan ve Hakkı Yapıcı`nın ablaları, Dolmuş Şoförlerinden Sedat Özel’in Yengesi Türkan Özel (42) elim bir rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü OMÜ Tıp Fakültesinde hayatını kaybetti.
Cenazesi bugün Mevlana Mahallesi Yunus Emre Sitesi Sevgi Apartmanındaki evinden alınarak Ishaklı Merkez Ulu Camiine getirildi. Burada kılınan Cuma ve Cenaze namazına müteakip Bafra Asri Mezarlıktaki Aile Kabristanlığına Defnedildi.
Ev yanında helallik alınması sırasında Merhume Türkan Özel’in oğulları Murat ve Alperen Özel’in Babaları  Ali Özel’e sarılmalar,Anneleri için Dua okumaları, Annelerinin tabutunu taşımaları Cenaze Merasimine katılanları duygulandırdı.
Cenazeye Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz,Bafra Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Adliyesinde görevli Hakim ve Savcılar,Bafra Adliyesi Personeli ,Avukatlar,Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun,Daire Müdürleri, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Belediye Meclis Üyerleri, ,Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz,DP Bafra İlçe Başkanı Kadir Bıçakçı,Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Siyasi Parti Temsilcileri,Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ,1,2,3,4,5 Nolu Dolmuş Hattı Başkanları ve Şoförleri,Okul Müdürleri,Muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türkan Özel Vefat Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0