GÜNDEM

Türk Polisi`nin 162. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

 
 123
Türk Polisi`nin 162. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Türk Polisi`nin 162. Kuruluş yıldönümü kutlandı
Bafra Haber

 |  - Türk Polisi`nin 162. Kuruluş yıldönümü kutlandı

Türk polis teşkilatını 162. kuruluş törenleri tüm yurtta olduğu gibi Bafra ilçesinde de kutlandı. Bafra cumhuriyet meydanında saat 10`da başlayan törende Bafra ilçe emniyet müdürlüğü çelengi Atatürk anıtına konuldu. Saygı duruşundan sonra istiklal marşı okundu.

Bafra ilçe emniyet müdürü Kemal YAYLA `` Türk polis teşkilatı 162. yılını kutluyor. Türk polisinin bugün geldiği nokta her türlü takdirin üzerindedir. Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında dayanağını Anayasa ve Cumhuriyet kanunlarından alan Türk emniyet teşkilatının en büyük güç kaynağı halkının güven ve desteğidir. Hedefimiz toplumsal barışı sağlamış, huzurlu ve güvenli bir Türkiye`dir`` dedi.
 Konuşmaların ve şiirlerin okunmasından sonra görevinde üstün gayret ve çalışmalarından dolayı Polis memurları Mustafa SEZEK, Halil MENTEŞE, Süleyman GÜVEN`E Bafra kaymakamı Bekir DINKIRCI tarafından takdirname, Türk bayrağı ve Atatürk`ün Nutuk adlı kitabı hediye edildi.

Polis araçlarının geçiş töreninden sonra Bafra ilçe emniyet müdürlüğünde tebrikler kabul edildi.

Törene katılanlar,

Bafra kaymakamı Bekir DINKIRCI, Garnizon Komutanı Bnb. Metin ÖZDEMİR, Bafra belediye başkanı Şükrü NEİŞ,  Bafra cumhuriyet başsavcısı Salih ÇOKAL, Bafra ilçe jandarma komutanı Yzb. Bülent GÜLBAZ, Bafra polis derneği başkanı Yakup KURT, Siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, Belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş topluluğu ile polis aileleri katıldı.








 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Türk Polisi`nin 162. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0