BAFRA

Özel Başarı Özel Kabul

 
 155
Özel Başarı Özel Kabul - Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Okulunun il ve ülke bazında başarı gösteren sporcularını kabul ederek okulun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Okulunun il ve ülke bazında başarı gösteren sporcularını kabul ederek okulun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda Bafra’daki özel eğitim çalışmaları hakkında da bilgi verildi.

Konu ile ilgili olarak Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, “Bugün Bafra’mızın özel eğitim başarısının bir yansıması olarak il, bölge ve Türkiye düzeyinde başarılar kazanmış Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezimizin öğrencilerini kaymakamımızla tanıştırmış olduk.

Bafra bu alanda beş okulu ile özel eğitimde hak ettiği noktaya gelmiş, yaptıkları projelerle toplumun bir parçası olduklarını göstermişlerdir.” dedi.

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Dursun Dündar, Okullarının kendi kulübüyle özel eğitim ve spor dendiğinde ilk akla gelen kurumlarından olduğunu gerek tarım gerekse kültürel alanda yaptıkları çalışmalarla da adından söz ettirdiğini söyledi.

Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Okulu Özel Eğitim Öğretmeni Mustafa Akar ise “Çocukları sporun, müziğin, görsel sanatların bir dalında kendini ifade edecek düzeyde, tarımda ve diğer üretim alanlarında çevresinde fark yaratacak düzeyde üretici kılacak projeler yaptık yapmaya devam ediyoruz.” Dedi.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Başarı Özel Kabul içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0