BAFRA

Ford’dan Eğitim İçin Araç Bağışı

 
 452
Ford’dan Eğitim İçin Araç Bağışı - Ford’dan Bafra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesine Eğitim İçin Araç Bağışı 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Ford’dan Bafra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesine Eğitim İçin Araç Bağışı 

Ford Otosan tarafından “Meslek Lisesi Memleket Meselesi” proje kapsamında 47 ilde 71 araç dağıtımı projesi kapsamında Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Ford marka araç hibe edildi. 

Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen teslim törenine, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Celal Karadeli, Yüksel Aydın, Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tarık Dursun Dinçer, Ford Otosan Satış Sonrası Bölge Müdürü Gülşen Güven, Ford Otosan Bafra Bayi Servis Müdürü Melek Başaloğlu, Okul Müdürleri, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencileri ile davetliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu Ford Otomotiv'in okullara destek vermesinin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, “İnanıyorum ki motor bölümünde okuyan öğrenciler böylelikle derslerinde daha başarılı olacaktır.” dedi.

Ford Otosan Satış Sonrası Bölge Müdürü Gülşen güven yaptığı konuşmada “Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek amacıyla farklı alanlarda sosyal sorumluluk projeleri yürüten Ford Otosan ailesi olarak, liselerin motor ve teknik bölümlerinin geliştirilmesi amacıyla 47 ildeki 71 farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yeni nesil teknolojilerle donatılmış 71 adet aracı bayilerimizin de desteği ile bağışlıyoruz. Böylece 47 ildeki mesleki ve teknik lise öğrencileri, uygulamalı eğitimler ile elektronik sistemleri ve diğer tüm parçaları inceleme ve üzerinde çalışma yapma fırsatına sahip olacak. Böylece öğrencilerin uygulamalı eğitim alma şansına kavuştuklarını dile getirdi” dedi.

Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tarık Dursun Dinçer ise Ford Otosan tarafından hibe edilen aracın eğitim öğretim gören öğrencilerin gelişimine çok büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Ford Otosan Başaloğlu Bayi Servis Müdürü Melek Başaloğlu da yaptığı konuşmada “proje kapsamında hibe edilen aracın okulumuzdaki öğrencilerin uygulama eğitimlerine katkıda bulunarak başarılı olmalarına katkı sağlayacağına inanıyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Araç Ford Otosan Satış Sonrası Bölge Müdürü Gülşen Güven tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’na teslim edildi.

Töreninin sonunda Ford Otosan Satış Sonrası Bölge Müdürü Gülşen Güven ve Ford Otosan Başaloğlu Bayi Servis Müdürü Melek Başaloğlu’na plaketleri takdim edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ford’dan Eğitim İçin Araç Bağışı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0