BAFRA

Tuncay Yurduseven’den Miting Havasında Adaylık Açıklaması 

 
 6082
Bafra Haber

 |  - AK Parti eski Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven aday adaylığını açıkladı. 

AK Parti’nin bir önceki Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven AK Parti ilçe binası önünde düzenlenen etkinlik ile AK Parti’den Samsun Milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

Tuncay Yurduseven’in adaylık açıklaması miting havasında gerçekleşti. Adaylık açıklamasına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra ilçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye Meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda Tuncay Yurduseven destekçileri katıldı. 

Açılış konuşmasını İlçe Başkanı İbrahim Semiz yaptı. Ardından Tuncay Yurduseven kalabalığa konuştu. 

Aday adayı Tuncay Yurduseven konuşmasında şunları söyledi: 

Hanımefendiler, beyefendiler ve değerli hemşerilerim hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

Kutlu bir yolculuğun ilk adımını attığımız bu günde sizleri sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Kısa bir süre önce ülkemizin yaşadığı asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Rabbim Milletimize bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın.

Kuruluşundan bugüne kadar, ak parti teşkilatlarının her kademesinde onurla gururla hizmet ettim. Bugünde farklı bir kulvarda yine aynı amaç ve gayeyle sizlerin huzurundayım. Bizlere bugünleri gösterdiği için Rabbimize şükürler olsun.

İlçe başkanlığı yaptığım 6 yılı aşkın sürede yerel seçimler, genel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimi, halk oylaması hepsini beraber yaşadık. Girdiğimiz her seçimde sizlerin de destekleriyle Bafra’mızda ve bölgemizde Türkiye ortalamasının hep üzerinde neticeler elde ettik.

Sadece seçim dönemlerinde değil, seçim dönemleri dışında da sürekli hemşerilerimizin içinde bulunarak; sıkıntılarına sorunlarına çözümler üretip çare olmaya çalıştım.

Bölgemizde de olmasını arzu ettiğimiz hangi hizmet varsa burada da olması için gayret gösterdik ve güzel sonuçlar elde ettik.

Siyasetteki bu tecrübemizi kullanarak doğup büyüdüğümüz, hatıralarımızı yaşadığımız ve geleceğe dair hayaller kurduğumuz şehrimizi daha yaşanabilir kılmak, evlatlarımıza ve gelecek nesillere daha güzel bir miras bırakmak öncelikli sorumluluğumuzdur.

Değerli hemşerilerim Ak Parti asaletini, Anadolu irfanından istikametini edep ve erkandan gücünü ise milletin sinesinden ve iradesinden almaktadır. Türkiye ak parti iktidarı ile çok önemli mesafeler katetmiştir. Bölgesel ve küresel düzeyde sözü dinlenen, takip eden değil takip edilen itibarlı ve kudretli bir Ülke konumuna gelmiştir.

Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN liderliğinde 20 yıl dolu dolu icraat ve hizmet dönemi olmuştur. Ulaşımda, sağlıkta, sosyal politikalarda, dış politika alanında, gençlik ve spor yatırımlarında, eğitimde  enerjide, özellikle Savunma sanayi başta olmak üzere teknolojik gelişmelerde  hülasa insanımızın ihtiyacı olan her alanda bunları fazlasıyla müşahede etmekteyiz..

Bugüne geldiğimizde 14 Mayıs seçiminin önemini daha iyi görüyoruz. İşte bütün bu hizmetlerin artarak devam etmesi için, Milletimizin Güçlü bir gelecek inşası için Cumhur ittifakına verilecek destek daha da bir önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda teşkilatımızın her kademesi ile toplumun birçok kesimi ile yapmış olduğumuz istişare ve değerlendirmeler neticesinde 28. Dönem Samsun Milletvekili aday adaylığımı Sizlerin huzurunda Açıklıyorum.

Yapacağımız her işte “Milletimiz ne der Hak nezdinde nasıl bir karşılık bulur” düsturu ile hareket edeceğiz.

Halkımıza yaptığımız hizmeti onlara bir lütuf gibi değil, onların sayesinde yaptığımızı hissettireceğiz. Milletimizin gönlündeki Recep Tayyip ERDOĞAN sevgisini muhabbetini istismar etmeyecek aksine yapacağımız çalışmalarla aynı ilçe başkanlığı dönemimizde olduğu gibi sayın cumhurbaşkanımızın gücüne güç katma gayretinde olacağız

Bu duygularla aday adaylığımız, Samsunumuz, bölgemiz, Bafra’mız ve partimiz için hepimiz için hayırlı olsun. Çıktığımız bu kutlu yolda TÜRKİYE YÜZ YILI için hemen şimdi diyor, göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyor... Saygılarımı sunuyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tuncay Yurduseven’den Miting Havasında Adaylık Açıklaması  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 114
User defaultYorum Id: 172881
23 Mart 2023
19:39
  • Yorum Id: 172881
  • 23 Mart 2023
  • 19:39

Tuncay yurduseven hangi üniversiteden mezunsun: ? çakma bir üniversite mi: ?

Cevap
  • Yorum Id: 173960
  • 03 Nisan 2023
  • 02:06

Marmara universitesi mezunu

Cevap
  • Yorum Id: 172908
  • 23 Mart 2023
  • 23:47

Marmara üniversitesi diye biliyorum. çakma değil has bir üniversite dayııı

User defaultYorum Id: 172611
22 Mart 2023
09:08
  • Yorum Id: 172611
  • 22 Mart 2023
  • 09:08

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. tuncay dönemi bafra nın nasıl bir dönem olduğu malum. akpartinin zaaflarının çok fena şekilde süistimal edildiğini hafızasını kullananlar hatırlayacaktır. bu ilk miting gibi olan değil, mezarlık miting gibisi de olmuştu. okul müdürleri mülakatı zamanında layık olan olmasın bengülü olsun olmuştu. koca bir milli eğitimi el yordamıyla çok fena kadrolaştırmıştı da sendikacı da koşulsuz payanda olmuştu. şimdi de seyrediyoruz. aday adaylığından sevinip elini oğuşturanlar akpartiye oy mu verecekler? bafranın bir dönemi daha heba mı olsun?

User defaultYorum Id: 172783
23 Mart 2023
02:10
  • Yorum Id: 172783
  • 23 Mart 2023
  • 02:10

Yorumları okudum anlaşılan pek fazla sevilen biri değil zaten insanlar bunlara oy vermiyor ak parti'ye oy veriyor bana göre kimse benden daha fazla ak partili olamaz su bir gerçek ki bafra için ne yazık ki kimse elini taşın altına koymuyor ,ilce baskaniyken biliyoruz kendilerini iş için yanlarına gidiyorsun yüzüne bakmıyorlar şimdi kalkmışlar bafra için diyorlar ne olursa tabana oluyor.bir işi iyi yapıyorlar ama oda torpilll yanlarına almışlar zenginleri gel keyfim gel ( yumurta boşuna 90 tl olmadı )

Cevap
  • Yorum Id: 173523
  • 28 Mart 2023
  • 12:34

Ak partili olsan basarılar dilerdin partinin kuruldugu gunden buyana hep dik durdu kimseye egilmedi bukulmedi size eyilen bukulen biri lazım heralde insanlarla sahis olarak ugrasqn vekil deyil halkı için ankaraya gidecek vekil lazim deyılmi cay ocaklarına elaman ilkerıne bile larısıyorlar artık vekil dunuru bafra 2 den buyuk ozkok kırcalı dedteri kapansın artık bafrada

Cevap
  • Yorum Id: 172820
  • 23 Mart 2023
  • 10:30

Yorumları yapan zaten sizin ekibiniz. adamın ne iş yaptığını biliyorsun sevilip sevilmediğinimi bilmiyorsun.

Daha Fazla Yorum