BAFRA

Tügşav’dan “iftar Şehidimizden Fatiha Sizden” Projesi

 
 1855
Tügşav’dan “iftar ŞehidimizdenFatiha Sizden” Projesi - TÜGŞAV Bafra Şubesi ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaya devam ediyor.
Bafra Haber

 | Bafra haber - TÜGŞAV Bafra Şubesi ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaya devam ediyor.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi tarafından geçen yıl ramazan ayında başlatılan ‘’İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’’ projesi bu ramazan ayında da devam ediyor. 

Proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı dağıtımına Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, Vakfın 2. Başkanı Hakan Keser, Vakfın Sekreteri Sebahattin Koçak ile birlikte Kemalpaşa mahallesi muhtarı Salih Soylu eşlik etti.                                               

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Vakfımızın ‘’İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’’ projesi kapsamında şehitlerimiz adına şehit ailelerimiz, gazilerimizin maddi manevi desteği ile hazırladığımız gıda kolilerimizi muhtarlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine giderek teslim ediyoruz.

 ‘’İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’’ projemiz kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerimize şehitlerimizin adına yardımlarımız bu ramazan ayında olduğu gibi her yıl ramazan ayında devam edecektir. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Tüm şehitlerimize selam olsun.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tügşav’dan “iftar Şehidimizden Fatiha Sizden” Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 117582
26 Nisan 2021
12:47
  • Yorum Id: 117582
  • 26 Nisan 2021
  • 12:47

Şehit aileleri garibana destek olma peşinde. evlatlarını yitirmişler ama yinede yürekleri kocaman. eyyyyyyy amirler eyyyyyyyy başkanlar eyyyyyyyy vekiller bakanlar. insanlık görün insanlık.