BAFRA

Tso Başkan Adayı  Serdal Sefa Kocabaş’tan Güreşe Destek!

 
 2160
Tso Başkan Adayı  SerdalSefa Kocabaş’tan Güreşe Destek! - Sponsorlu - Bafra TSO Başkan Adayı  Serdal Sefa Kocabaş Ata Sporu Güreşlere Desteğini Sürdürdü
Bafra Haber

 |  - Sponsorlu - Bafra TSO Başkan Adayı  Serdal Sefa Kocabaş Ata Sporu Güreşlere Desteğini Sürdürdü

DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş Ata Sporu Güreşlere desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen 28. Yayla  Karakucak Güreşlerine katıldı. 

Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen 28. Yayla  Karakucak Güreşlerine yaptığı çalışmalar ve projelerle daima takdir gören DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ekibi ile etkinliğe katıldı.

Kocabaş, Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneğine maddi ve manevi yardımda bulunarak ilerleyen zamanlarda bu tür etkinliklerin yapılması için katkıda bulundu.

Güreşlerin sonunda ise güreşçilere madalyalarını da takan Kocabaş ekibi ile birlikte birlik ve beraberlik örneği göstererek güreş alanında bulunanlar tarafından takdir gördü.

Kaynak: Abdullah Özdemir

Bafranın haberi, bafra