ULUSAL

Harekâta tam destek

 
 517
Harekâta tam destek - İki lider, Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kaplan Harekâtı’nı değerlendirdi. Bahçeli, terörle mücadelede hükûmete olan desteğinin devam edeceğini ifade etti.BUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - İki lider, Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kaplan Harekâtı’nı değerlendirdi. Bahçeli, terörle mücadelede hükûmete olan desteğinin devam edeceğini ifade etti.BUGÜN NELER OLDU?

Cumhur İttifakı'nın ortakları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde en son 27 Şubat'ta bir araya gelen liderlerin 82 gün aradan sonra gerçekleştirdiği dünkü zirve yaklaşık bir saat sürdü.
Edinilen bilgilere göre görüşmede öncelikli olarak Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen Pençe-Kaplan Harekâtı'yla ilgili son gelişmeler değerlendirildi. Erdoğan'ın sahadaki son durum hakkında Bahçeli'ye bilgi verdiği ve önümüzdeki süreçte atılacak stratejik adımları paylaştığı belirtildi. Bahçeli'nin ise terör örgütleriyle olan mücadelede hükûmete olan desteğin her zaman devam edeceğini ifade ettiği aktarıldı.

  • BafraHaber Yorum
  • Harekâta tam destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0