BAFRA

Bafra Görme Engelliler Derneğinden Ekpss Hazırlık Kursu

 
 1682
Bafra Görme EngellilerDerneğinden Ekpss Hazırlık Kursu - Bafra Görme Engelliler Derneği engelli kamu personel seçme sınavı (EKPSS) hazırlık kursu açtı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Görme Engelliler Derneği engelli kamu personel seçme sınavı (EKPSS) hazırlık kursu açtı.

Bafra Görme Engelliler Derneği, Bafra Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla 24 Nisan 2022’de ÖSYM tarafından  gerçekleşecek olan engelli kamu personel seçme sınavı EKPSS engelli adaylara hazırlık kursu açtı. 

Bafra Görme Engelliler Derneği, Bafra Halk Eğitim Merkezi, Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen EKPSS hazırlık kursun açılışı bugün Bafra Gençlik Merkezinde yapıldı. 

Açılışa: Bafra görme engelliler derneği başkanı Ömer Ergül ve yönetim kurulu, kurs hocaları ve kursiyerler katıldı. 

Sabah ve Öğlen grubu olmak üzere iki derslikten oluşan kurs, hafta içi her gün Bafra Gençlik Merkezinde engellilere ayrılmış salonda görülecek. 

Konuyla alakalı konuşan Bafra Görme Engelliler Derneği başkanı Ömer Ergül şunları söyledi: “Şükürler olsun EKPSS hazırlık kursumuzu tekrar açıyoruz. Biliyorsunuz 4 Ekim 2021’de açtığımız kurs 20 Aralık 2021’de sona ermişti. Aldığım bilgiye göre kursiyerlerimiz çok başarılı bir dönem geçirmişler. Arkadaşlarımız sağ olsunlar hepsi de düzenli olarak kursumuza katılım sağlamışlar. Bundan sonra da katılacaklarına inanıyorum. Ben kursumuzun herkese çok faydalı olacağını düşünüyorum. Sınava girecek bütün arkadaşlarımızın mutlaka kursumuza katılarak bu fırsatı değerlendirmelerini isterim. Daha önce söyledim; yine söylüyorum. KPSS hazırlık kursu çok önemli bir kurstur. Bu kursa ne kadar önem verilirse sınavda başarılı olma olasılığı o kadar yüksektir. Ben çok yüksek puan almak istiyorum diyorsanız mutlaka sınava çok iyi çalışıp hazırlanmanız gerekiyor. Bizim de tek isteğimiz, arkadaşlarımızın EKPSS sınavından yüksek puan alıp kamuya atanmalarıdır. Ben bütün kursiyerlerimize güveniyorum. Sınavda başarılı olacaklarına inancım tamdır. Çünkü kurs veren hocalarımız görevlerinde çok başarılılar. Sağ olsun halk eğitim müdürlüğümüzün yönlendirdiği hocalar gerçekten çok kaliteli ve deneyimli insanlar. İnanın yaptıkları işin hakkını fazlasıyla veriyorlar. Bu yüzden arkadaşlarımıza çok faydalı olacaklarını düşünüyorum. Hocalarımıza huzurlarınızda özellikle teşekkür etmek isterim. Çünkü kursiyerlerimizin sınavda başarılı olmaları için çok çaba sarf ediyorlar. Onların iyiliği için canla başla çalışıyorlar, emek veriyorlar. Bazen yapacağımız işlerde bizlere de kolaylık sağlıyorlar. Gerçekten hakları ödenmez. Allah hepsinden razı olsun diyorum. Kursiyerlerimizin hepsi de kurs veren hocalarımızdan hala bu kadar çok memnunsalar bunu inanın Bafra halk eğitim merkezi müdürlüğümüze borçluyuz. Bu yüzden ben EKPSS ve diğer kurslarımızın açılmasından tutunda bizlere her anlamda destek veren başta Bafra halk eğitim merkezi müdürümüz Sayın Hacı Avcı Bey’e, kurslardan sorumlu müdür yardımcımız Sayın Ferhat kurt Bey’e, kurs hocalarımıza ve bütün halk eğitim personellerimize sonsuz teşekkür ederim. Diğer yandan kurs için bizlere Bafra gençlik merkezimizde salon tahsis eden Bafra gençlik hizmetleri ve spor müdürümüz Sayın Osman Şenocak Bey’e ve bütün personellerine, isimlerini sayamadığım herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca kursiyerlerimize verimli bir kurs dönemi geçirmelerini temenni eder, sınava girecek bütün herkese şimdiden başarılar diler, herkese sonsuz sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.” Şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından açılış hatıra fotoğrafların çekimi ile sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Görme Engelliler Derneğinden Ekpss Hazırlık Kursu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0