BAFRA

Bafra Hacınabispor Bu Yarışta Ben De Varım Dedi!

 
 1341
Bafra Hacınabispor Bu Yarışta Ben De Varım Dedi! - Bafra Hacınabispor derin bir nefes aldı. Hacınabispor; Cemal Özdemir Süper Amatör Ligi' nin 18. haftasında karşılaştığı Havza belediyespor'u 1-0 mağlup ederek bu yarışta ben de varım dedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Hacınabispor derin bir nefes aldı. Hacınabispor; Cemal Özdemir Süper Amatör Ligi' nin 18. haftasında karşılaştığı Havza belediyespor'u 1-0 mağlup ederek bu yarışta ben de varım dedi.

 Karşılaşmaya kalede Resul, Rıdvan, Tuna, Emirhan, Enes, Mert, Ümit, Ferhat, Yunus, Fahrettin ve Tolga 11' i ile başlayan Bafra Hacınabispor; karşılaşmaya hızlı ve etkili başlasa da  81. dakikada Emirhan'ın kafa golüyle öne geçti.

Buna karşılık vermeye çalışan Havza Belediyespor Kalesi'nde tehlikeler yaşamaya başladı. Soner ve Tuna'nın karşı karşıya kaçırdı goller; Hacınabispor' a farklı bir skor sağlayamadı.

 Havza Belediyespor' un 10 numaralı oyuncusu, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikalardan sonra; skor değişmeyince, Bafra Hacınabispor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bafra Hacınabispor Kulübü Başkanı İsa Köprü şunları söyledi " 

ikinci yarının başlamasıyla beraber iyi takviyeler yapmamıza rağmen; bir türlü şanssızlığımıx yenemiyorduk. Bugün zor da olsa iyi bir rakip karşısında 1-0 galip gelip, 3 puanı hanemize yazdırdık.

Bu galibiyet; bizi moral ve motivasyon olarak iyi noktaları taşıyacaktır inşallah. Bundan sonraki maçlarımızda, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyecek ve hedefimize yürüyeceğiz.

 Buradan; oyuncu kardeşlerime, teknik eğitime ve yönetici arkadaşlarıma en önemlisi bizi yalnız bırakmayan Bafra'da sporsever abilerimize, kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

 Bizim her maçta güvenliğimizi sağlayan Emniyet Müdürü' müz ve ekibine  teşekkür ediyorum. "

Ardından bir açıklama da Hacınabispor Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk' ten geldi.Öztürk şöyle dedi:

Sezon başından beri; bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyor ve son dakikalarda yediğimiz gö-llerle mağlup ayrılıyorduk.

Bugün ( 16 Şubat Pazar ) 81'inci dakikada gelen gol, bizi galibiyete taşıdı. Biz bu galibiyeti artık bir dönüm noktası olarakgörüyoruz.

o artık Bir dönüm noktası olarak görüyoruz Takımımıza, oyunculara, hocalarımıza, yöneticilerimize ve bu ekibe sonuna kadar güveniyorum. Daha güzel şeylerin olacağına da yürekten inanıyoruz.

 İnşallah bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak; hedefimize adım adım yürüyeceğiz.

 Bugün bizlerİ burada yalnız bırakmaya ve destekleyen arkadaşlarımıza ve çok değerli abilerimize, kardeşlerimize teşekkür ederiz.

 inşallah bir sonraki maçımız Telekom, ondan sonra Atakent Tekkeköy maçlarında stadın full ( dolu ) olacağına inanıyoruz Herkese teşekkür ediyorum.

Maçtan önce ve sonra Badoo restorantta yemek programı düzenleyen Sayın Mustafa Gün Bey' e çok teşekkür ederiz."

Bafra Hacınabispor; Havza Belediyespor galibiyeti ile puanını 30 yaptı ve yeniden umutlandı.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Hacınabispor Bu Yarışta Ben De Varım Dedi! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0