SAMSUN

Tokat Attığı Kişinin Ölümüne Sebep Olan Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

 
 3368
Tokat Attığı Kişinin Ölümüne SebepOlan Şahıs Adliyeye Sevk Edildi - Samsun`da tokat attığı kişinin ölümüne sebep olan genç, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi
Bafra Haber

 |  - Samsun`da tokat attığı kişinin ölümüne sebep olan genç, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi

Olay, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi Çimenli Caddesi ile Bor Sokağı`nın kesiştiği yerde dün sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gemilerde çalıştığı öğrenilen ve İstanbul`dan Samsun`daki ailesinin yanına izne gelen 2 çocuk babası Namık Yüksel (48), arkadaşları ile birlikte Fuariçi`nde bulunan bir gazinoya giderek burada birlikte içki içip eğlendiler. Arkadaşı ile birlikte taksi tutup evine gitmek isteyen Namık Yüksel`in içinde bulunduğu taksiye gazino çalışanı 34 yaşındaki M.K. de bindi. Namık Yüksel`in evinin yanına gelindiği bir sırada taksi ücreti yüzünden tartışma çıktığı iddia edildi. Bu sırada taksiden inen Namık Yüksel ile gazino çalışanı M.K. arasında tartışma çıktı. M.K.`nin tokat attığı Namık Yüksel, sokak ortasında yere düştü. Kanlar içinde kalan ve dişleri kırılan Namık Yüksel`i gören arkadaşları durumu polise ve 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdiler. Ambulansla hastaneye kaldırılan Namık Yüksel`in öldüğü tespit edildi. Boyun kırığı ve beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği belirtilen Namık Yüksel`in ölümüyle ilgili M.K., polis tarafından gözaltına alındı. Görgü şehitleri de polise verdikleri ifadede M.K.`nin Namık Yüksel`e tokat attığını söylediler.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu`nda sorgusu tamamlanan M.K., bu sabah "kasten adam öldürmek" suçundan Samsun Adliyesi`ne sevk edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tokat Attığı Kişinin Ölümüne Sebep Olan Şahıs Adliyeye Sevk Edildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0