GÜNDEM

Tigem`e Yeni Müdür

 
 148
Bafra Haber

 |  - Tigem`e yeni müdür

Bafra ilçesine bağlı Elifli köyü sınırları içerisinde yer alan TİGEM Karaköy Tarım İşletme Müdürlüğü`ne atanan Erdinç Kuzuoğlu ve Müdür Yardımcılığına atanan Gürsel Gökkaya yeni görevlerine başladı.
Kuzuoğlu`nun 1965`te Bulgaristan`ın Kırcaali ilinde doğduğu, ilkokul ve lise eğitimini Kırklareli-Lüleburgaz`da tamamladığı, Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi`nden mezun olduğu öğrenildi. 1992 yılında Bursa`da TİGEM Karacabey Tarım İşletmesi`nde ilk görevine başlayan Kuzuoğlu, kurum bünyesinde değişik görevlerde bulunduktan sonra Bafra TİGEM`e atandı. Kuzuoğlu`nun 18 yıllık memuriyet hayatı bulunuyor, evli ve iki çocuk babası. Kuzuoğlu, TİGEM kapılarının tüm üreticilere açık olduğunu söyledi.
TİGEM Karaköy Tarım İşletmesi eski Müdürü Dr. Ahmet Çıra ise; Malatya Sultansuyu Tarım İşletme Müdürlüğü`ne tayin oldu.
TİGEM Karaköy Tarım İşletmesi Müdür Yardımcılığı`na atanan Gürsel Gökkaya`nın ise 1969 Konya doğumlu olduğu, ilk, orta ve lise eğitimini bu ilde tamamladığı, 1992 yılında Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesi`nden mezun olduğu ve 10 yıllık memuriyet hayatı bulunduğu öğrenildi. İşletmenin eski Müdür Yardımcısı Sebahattin Biçer`in emekli olması üzerine ataması yapılan Gökkaya, evli ve 2 çocuk babası olup İngilizce ve Fransızca biliyor.
  • BafraHaber Yorum
  • Tigem`e Yeni Müdür içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0