Türk Hava Kurumu(THK) Bafra, Alaçam ve Yakakent Şubesi Bölge Başkanı Orhan Atmaca, bölgelerinde 27 bin 805 kurban derisi topladıklarını söyledi.
Orhan Atmaca, Kurban Bayramı'nda kurban derisi toplama faaliyetlerinde THK'ya destek olan başta Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı'ya, Alaçam Kaymakamı Sezgin Üçüncü ve Yakakent İlçe Kaymakamı Bilgehan Karanfil'e ve köy muhtarları ile vatandaşlara teşekkür etti. Atmaca, geçen seneye göre yüzde 10 daha fazla kurban derisi topladıklarını, merkez ve ilçelerde önemli oranda artış kaydedilirken, bazı köylerde hiç deri bağışı yapılmadığını belirtti. THK Başkanı ve yönetim kurulu olarak Kurban Bayramı'nda 50 kişilik bir personel ile büyük özveri içerisinde çalıştıklarını ifade eden Atmaca, "Bu sene 24 bin 565 sığır, 2 bin 828 koyun ve 412 keçi derisi olmak üzere toplam 27 bin 805 deri topladık" diye konuştu.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın