BAFRA

TGA ile Samsun ve Bafra'nın Turizm Potansiyelini Artıracak İşbirliği

 
 1610
TGA ile Samsun veBafra'nın Turizm Potansiyelini Artıracak İşbirliği - Bafra Turizm ve Destinasyon Derneği, Turizm Bakanlığına bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile işbirliği için bir araya geldi. 
Bafra Haber

 |  - Bafra Turizm ve Destinasyon Derneği, Turizm Bakanlığına bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile işbirliği için bir araya geldi. 

Dernek Başkanı Ömer Er, Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Bilgiç ve Adnan Akkurt, TGA Genel Müdür Vekili Dr. Elif Balcı Fisunoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

TGA Genel Müdür Vekili Dr. Elif Balcı Fisunoğlu ile bir araya gelen dernek yönetimi, Bafra’daki turizm faaliyetleri, turizme yönelik işletmeler, Bafra’nın ve bölgenin turizm potansiyelleri hakkında bilgiler verdi. 

Dernek Başkanı Ömer Er, görüşmenin verimli geçtiğini belirterek, "Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansını ziyaret ederek, Baframızı ve derneğimizi tanıttık. Derneğimizin Samsun, Bafra ve bölgedeki diğer ilçeler ile ilgili projelerini anlattık. Sayın Dr. Elif Balcı Fisunoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samsun çatısı altına girmemizi önerdi. Bafra Pidesi, nokulu, lokumu ve Kapıkaya ile entegre bir projemiz olduğunu söyledik. 'Çok iyi olur. Tam da aradığımız bu. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız' dedi. Çok verimli bir ziyaret oldu" dedi.

Ömer Er, Bafra'nın turizm potansiyelinin yüksek olduğuna dikkat çekerek, "Bafra'da turizm hareketini başlattık. Bir plan dahilinde hareket ediyoruz. Göreceksiniz Bafra çok yakında bir turizm şehri olacak. Bugün herkesi özellikle devlet görevlilerini bize destek vermeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • TGA ile Samsun ve Bafra'nın Turizm Potansiyelini Artıracak İşbirliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0