BAFRA

Yeşilçam Şarkıları Konserinde Geri Sayım

 
 523
Yeşilçam Şarkıları Konserinde Geri Sayım - Bafra Musiki Cemiyeti TSM Korosu, 23 Aralık Pazar günü, saat 19. 00'da,Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde " Yeşilçam Şarkıları " Konseri için geri sayıma geçti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Musiki Cemiyeti TSM Korosu, 23 Aralık Pazar günü, saat 19. 00'da,Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde " Yeşilçam Şarkıları " Konseri için geri sayıma geçti.

Konserin Koro Şefliğini ise bestekâr Celalettin Demir yapacak. Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, Yeşilçam Şarkıları Konseri ile musiki severlere güzel ve unutulmayacak bir nostalji yaşatacaklarını ve tüm sanatseverleri bu müstesna geceye beklediklerini söyledi.

#bafra-musiki-cemiyeti0# TSM Koro Şefi, besteci Celalettin Demir ise, bu konserin gerek ilçemiz Bafra' da gerekse de civar il ve ilçelerde ses getireceğine inandıklarını ve 23 Aralık Pazar günü, saat 19.00'da tüm müzikseverleri bu güzide konsere davet ettiklerini dile getirdi.

Bafra Musiki Cemiyeti TSM Korosu ile yine Bafra' da faaliyet gösteren Bafra Kalkınma Vakfı ( BAKAV ) TSM Koroları tek bir çatı altında birleşmişlerdi.

Bu açıdan da her iki musiki cemiyetinin birleşerek verdikleri ilk konser olma özelliği de taşıyor.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Yeşilçam Şarkıları Konserinde Geri Sayım içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0