Terme Bulvar Yolu yıl sonunda hizmete açılıyor

SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Terme’de yapımına devam edilen bulvar yolu, yıl sonunda hizmete açılıyor.
Haberin Galerisi (3 Fotoğraf)→“Trafik sorunu tarih olacak”
Geçtiğimiz hafta inşaat çalışmaları başlayan Terme Bulvar Yolu’nun yıl sonuna doğru bitirileceğini ve ilçe halkının hizmetine sunulacağını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şunları söyledi:
“Yeni bulvar ile birlikte ilçenin şehircilik konsepti de değişecek. Yeni imar alanları ile modern konutlar inşa edilecek. Ayrıca ilçenin trafik sorunu da çözüme kavuşacak. Şehrimizin geleceğini çok iyi planlama içerisindeyiz. Gelecekte artık ilçelerimizle birlikte şehrimiz sıkışmasın ve trafiği rahatlasın, ulaşımı rahatlasın istiyoruz ve yaptığımız her çalışmayı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Yeni Bulvar Yolu da bunlardan biri. Terme için vizyon bir proje. Çalışmaları başladı. Bu yılın sonuna doğru hizmete girecek. 4.5 kilometre uzunluğunda 25 metre genişliğinde olacak. Gidiş-geliş olarak trafik hizmeti verecek. Kavşakları ve peyzajıyla bitirildiğinde bölgeye önemli bir cazibe katacak projemizin Termeli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın