BAFRA

Temel' Ve 'Fadime' Sigaralarını Satışa Çıkardı 

 
 537
Temel' Ve 'Fadime' Sigaralarını Satışa Çıkardı  - SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde iş adamı Hamit Genç, 2002 yılında Patent Enstitüsü Markalar Dairesi Başkanlığı'na tescil ettirdiği 'Temel' ve 'Fadime' isimli sigaralarının isim hakkını satışa çıkardı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde iş adamı Hamit Genç, 2002 yılında Patent Enstitüsü Markalar Dairesi Başkanlığı'na tescil ettirdiği 'Temel' ve 'Fadime' isimli sigaralarının isim hakkını satışa çıkardı.

Bu alanda ilk yerli Türk özel müteşebbis olarak 2001 yılında çalışmalara başladığını ifade eden Hamit Genç, devletin hala yürürlükte olan 4733 sayılı Tütün Yasası'nın Türk müteşebbisin bu pazara girmesini önleyici ağır hukuki ve cezai şartlar dolayısıyla patentini aldığı Temel ve Fadime sigaralarını piyasaya çıkaramadığını söyledi. Hamit Genç, "15 milyon dolarlara varan bu sektörü vergi açısından daha kolay kontrol edilebilir durumda tutmak için çok güçlü firmalara pazar satışı sunulmuştur. Böyle bir

ticaret hukukuna aykırı bir kanun sadece Küba'da kalmıştır. Rekabet Üst Kurulu'na müracaat halinde bu kanunun kesinlikle değiştirileceğinden eminim. Bunun adı da tütün Ergenekon'udur. Dolayısıyla uzun süre mücadelede ettiğim ve sonuç alamadığım Temel ve Fadime sigaralarının isim hakkını satışa çıkardım" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Temel' Ve 'Fadime' Sigaralarını Satışa Çıkardı  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0