BAFRA

Tekel Caddesinde Sosyal Mesafe Hiçe Sayıldı

 
 2480
Tekel Caddesinde Sosyal Mesafe Hiçe Sayıldı - Samsun’un Bafra ilçesinde 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaş banka, ATM'ler ve postanelerin önünde uzun kuyruklar oluştu, sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaş banka, ATM'ler ve postanelerin önünde uzun kuyruklar oluştu, sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Samsun ile ilgili uyarılarına rağmen kentin birçok noktasında yoğunluk devam ediyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi kentte, yine cadde ve sokaklarda kalabalık gözlemleniyor. Yasak öncesi hafta içi banka ve PTT'de işlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Tekel Caddesi'nde oluşan kuyruk, bölgedeki esnafın da tepkisine neden oldu. Sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı kuyruklarda, sırasını kaybetmek istemeyen vatandaşlar, virüs tehlikesine aldırış etmeden yan yana durdu.  İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sık sık megafon vasıtasıyla yaptığı uyarılara aldırış etmeyen vatandaşlarda sorumluyu banka yönetimi olarak gösterdi. İçeriye tek tek alınan vatandaşlar sıra kaybı olmaması adına mecburen dışarıda yoğunluk oluşturdu.

Haber: Furkan Göçer

  • BafraHaber Yorum
  • Tekel Caddesinde Sosyal Mesafe Hiçe Sayıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 15
User defaultYorum Id: 118064
04 Mayıs 2021
07:48
  • Yorum Id: 118064
  • 04 Mayıs 2021
  • 07:48

Vatamdason ıhtıyacı var kpngrede cenazade mıiiet ust usteyken merdeydınız

User defaultYorum Id: 117935
01 Mayıs 2021
18:31
  • Yorum Id: 117935
  • 01 Mayıs 2021
  • 18:31

Başka cadde yokmuş gibi her bankayı aynı caddeye yığarsan olacağı bu tabiki. cadde de bir halta benzese içim yanmıcak. tek şerit, yarım metre kaldırım.

User defaultYorum Id: 117870
30 Nisan 2021
07:35
  • Yorum Id: 117870
  • 30 Nisan 2021
  • 07:35

İnsanları zorla akp kongrelerine götür belediye ve kamu çalışanlarını tehditle kongrelere götür vaka sayısını ayyuka çıkar ve birde üzerine kalk deki aniden tam kapanma yapılacak insanlalra resmen dalga gecer gibi ... bu halk ne yapsın ??? birde 5 kuruş para verme evlere kapat... ayrıca su belediyenin dağıtmış olduğu erzaklar da gariban hiç ama hiç gözetilmesi köylerde kapılarında çift çeker traktör ve arabası olan insanlara yardım paketi verilirken bir çok gariban 1 lokma.ekmege muhtaç bırakıldı bu ülkede. dünya nin 4 bir tarafına aşı dağıtan iktidar 1 sene olmuş aşı çıkalı hala ülkesine yeterli aşıyı tedarik edememekte..

Cevap
  • Yorum Id: 117927
  • 01 Mayıs 2021
  • 11:52

Amma da trajikomik yorum. sen zorla kime neyi yaptirabilirsin gücun yetiyorse evinde küçük çocuguna bilgisayar telefon oyunu oynamayı biraktir. dene de gör.ne kadar kolay oliuyor.

Cevap
  • Yorum Id: 117926
  • 01 Mayıs 2021
  • 11:48

İddianda samimiysen sallamıyorsan yani o adamin ismini ver savcıliga şilayette bulun da vatandaşlığını göster

Daha Fazla Yorum