BAFRA

Tek Araçla Ulaşımda Durak Sorunu!

 
 3340
Tek Araçla Ulaşımda Durak Sorunu! - Samsun’un ilçelerine tek araçla ulaşım dönemi başlarken durak sorunu yaşanmakta.
Bafra Haber

 |  - Samsun’un ilçelerine tek araçla ulaşım dönemi başlarken durak sorunu yaşanmakta.

Samsun’da ilçelerden il merkezine, il merkezinden ilçelere tek araçla ulaşım başlarken durak sorunu tepkilere yol açtı. 

Mevcut uygulamada, Bafra Samsun arası ulaşım yapanlar sadece OMÜ, Türkiş ve Karayolları kavşağında yolcu bırakabiliyor ve Bafra’ya dönüşte sadece bu noktalarda yolcu alabiliyor. Sasmun’un Doğusu ve Güneyindeki ilçelerde de aynı sorunlar yaşanmakta. 

Yolcular istedikleri yerden inip binemezken, bir de rezervasyon sorunu yaşanmakta. Sosyal medya hesabından sorunlarını dile getiren vatandaşlardan bazıları, “Samsun merkezi arayarak 3 kişilik yer ayırdım gelen araçta 1 kişilik boş yer vardı, diğerleri ayakta gittti”, “Yer ayırttım ama 2 saat beklemek zorunda kaldım. Simsar ile görüşmeyin, araç şoförü ile görüşün” gibi uyarılardan bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İhlas Haber Ajansı üzerinden 

“Bafra’dan Samsun’a tek araçla ulaşım memnun etti” başlıklı bir bülten servis etti. 

Haberin sosyal medya paylaşımına onlarca yorum yazıldı. Yazılan yorumlardan memnun olanların yanı sıra memnun olmayan sebeplerini yazarak çözüm üretilmesini istediler. 

Bafra Haber’in ilçe transfer merkezi ile ilgili Facebook paylaşımı üzerinden yapılan tepkilerden bazıları şu şekilde:

“Sacma sapan bir uygulama... İnsan istediği durakta inemiyor, yaşlısı var, yükü olan var, küçük çocuğu olan var, parasız olan zaten fazlasıyla... hem maddi yönden hem de insan hakları yönünden degerlendirirsek bu uygulamayı getirenlere kocaman bir YUH!...”

“Fakülteden merkeze 3 durak haricinde yolcu indirilmemesi çok saçma. Herkes istediği yerde inmeli. Yada tramvay hattındaki gibi inip-binme noktaları olmalı.”

“Pazartesi dönüşte tam bi rezaletti insanlar soğukta bekleşiyo simsar yok gelen minübüs dolu millet işine geç kaldı telefona bakan yok milleti mahvettiniz körfezde”

“Başlığa bakarmısın kimi memnun etti fakülte ve atakum türk iş minübüslerinimi 16 km lik güzergahta milletle dalga geçmek içinmi 3 tane durak vermişler kimsenin memnun olduğu yok saçma sapan insanlara mağduriyet yaşatmak için uygulanmış saçma sapan bir sistem sebep olanları kınıyorum”

“Tam bi saçmalık evimin sapağında inemedim”

“Atakumda oturanlar 1saar 15 dakika bafra dolmuşu bekliyoruz yer ayırdığımız halde 7 yolcu toplayıp gelemiyor samsunda körfezde 11 kişi bekliyor herşey yolunda değil Bi taraf olumlu Bi taraf olumsuz”


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tek Araçla Ulaşımda Durak Sorunu! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 22
User defaultYorum Id: 168892
03 Şubat 2023
00:05
  • Yorum Id: 168892
  • 03 Şubat 2023
  • 00:05

Yapılacak işlerin planlı olması lazım. sacma sapan bir uygulama. gençlik parkında inmem lazımken büyük camiye gidip geliyorum. bunu tapanlar zevkimi alıyorlar. bu bir zevk değil. eziyettir millete. elbet oylar sayıldığında bakacağız zevk alıp almadıklarına

User defaultYorum Id: 166867
09 Ocak 2023
18:02
  • Yorum Id: 166867
  • 09 Ocak 2023
  • 18:02

Acilen eski yerinde en azından sabah mesaiye yetisecekler için bir araç bırakılmalı bu uygulama başladığından beri işe geç kaliyorum ayrıca kış ayindayiz yol kenarında buz gibi soğukta bekliyoruz bütün bunların yanısıra beklediğimiz yerin trafik açısından da hiç bir korumasi yok

User defaultYorum Id: 166861
09 Ocak 2023
14:18
  • Yorum Id: 166861
  • 09 Ocak 2023
  • 14:18

Güya çift araç kullanarak merkeze gidebilecektik.istediğim durakta inemezsem yine tranvaya binmek sureti ile çift araç kullanacağğım.üstelik indiğim yerden tranvaya kadar yürümesi de cabası .bir an önce durak sayısı çoğaltılmalıdır

Daha Fazla Yorum