GÜNDEM

Tayini Çıkan Komutanlara Veda Yemeği

 
 645
Tayini Çıkan Komutanlara Veda Yemeği - Bafra Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve organizesi Bafra Belediyesi tarafından yapılan Komutanlara Veda Yemeği Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve organizesi Bafra Belediyesi tarafından yapılan Komutanlara Veda Yemeği Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde yapıldı.

Bafra Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve organizesi Bafra Belediyesi tarafından yapılan Komutanlara Veda Yemeği Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde yapıldı.
Bafra İlçesinde görev süreleri içerisinde başarı ile görev yaparak tayin olan Komutanlar için anlamlı ve duygu yüklü bir veda yemeği düzenlendi.
8 yıldır Bafra Garnizon Komutanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığı görevinde iken Aksaray ili Askerlik Şube Başkanlığına tayini çıkan Per.Yrb.Metin Özdemir, 2 yıldır Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden Şırnak İli Uludere Ballı 5.Sınır Jandarma Takım Komutanlığına atanan Jandarma Yüzbaşı Şahin Kocaköse, 6 aydır Bafra İlçe Jandarma Komutanlığında Jandarma Teğmen olarak görev yapan Jan.Tğm.Cemal Parlak Mardin İli Kızıltepe Komando Bölüğüne, Kolay Beldesinde 5 yıldır Kolay Jandarma Komutanı olarak görev  yapan Jan.Kd.Bşçvş. Doğan Özalp Eskişehir Jandarma Bölük Komutanlığına tayinleri dolayısı ile Bafra protokolü tarafından kendilerine ve eşlerine veda yemeği düzenlendi..
Sunuculuğunu 30 Ağustos İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kurt`un yaptığı veda yemeğinde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada,
“Sekiz  yıl boyunca tanışma fırsatı bulduğum, beyefendiliği ile iş ahlakıyla iş disipliniyle her zaman kendisini takdir ettiğim Garnizon Komutanımız Per.Yrb.Metin Özdemir ile uyumlu güzel karşılıklı hoşgörüye dayalı iyi bir çalışmamız oldu. İlçemize yakışır Şube Başkanlığı tesis edilmesine katkılarda bulunmak için özen gösterdi. Kendisinin iş disiplini ve tecrübelerinden yerine göre istifade ettik. Bafra’da 8 yıl gibi uzun bir süre kaldınız burası her zaman sizin ikinci memleketiniz bunu unutmayın. Yolunuz ne zaman buraya düşerse, Bizlerde görevde olalım olmayalım bu ilçede halkı oturduğunuz mevkide sizi çok sevdi çok saydı. Her zaman ikinci evininiz ve yolunuz olarak bizim kapılarımız size sonsuza kadar açık yeni görevinizin size ve ailenize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor görevinizde üstün başarılar diliyorum. Jandarma Komutanımız Jan.Yzb.Şahin Kocaköse’de güzel bir intiba bırakarak Bafra’dan ayrılıyor. Başarılı çalışmaları her zaman anlatılacaktır. Diğer komutanlarımızın da Bafra’ya hizmetleri büyüktür. Bafra Belediye Başkanı olarak Bafralılar adına Hakkımızı helal ediyoruz. Gittikleri yeni görev yerlerinede kendilerine ve ailelerine başarı,sağlık dolu günler diliyorum.” diye konuştu. Yemekte bir konuşma yapan Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı,"İlçemizde  görev yaptığı süre içinde hep halkın arasında olan komutanımız, öncelikli olarak halkla kucaklaştı. Ordu-millet kaynaşmasına vermiş oldukları destekten dolayı Garnizon Komutanı Per.Yrb.Metin Özdemir  ve diğer tayini çıkan komutanlara teşekkür eden Kaymakam Boyacı , "Devlette devamlılık esastır. Görevler, fanidir geçicidir. Kişiler, yapmış oldukları hizmetlerle anılır. Önemli olan arkanızda bir hoş seda bırakabilmektir. Bu anlamda Garnizon Komutanımıza yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum. 8 yıldır Bafralılarla bir arada bulunan komutanımızın Bafralıları  unutmayacaklarını biliyorum. Bafra’da güzel işler yapmıştır. Ağlayan ve yürekleri yanık şehit ailelerinin yüzlerini güldürmüştür. Komutanlarımızın veda gecesinde çok duyguluyuz. Jandarma Komutanımız Jan.Yzb.Şahin Kocaköse ise efendiliği,kişiliği ile örnek bir askerdir. Bafra’nın asayişi için güzel çalışmalar yapmıştır.Diğer tayini çıkan komutanlarımıda kutluyorum. Devletin temsilcisi olarak onlarla guru duydum.Onurlandım. Bafralılar adına bizden yana haklarımız helal olsun. Yeni görev yerlerinde üstün başarı dileklerimi iletiyorum. Türk insanı dostluğa büyük önem verir" şeklinde konuştu.
Aksaray İline tayini çıkan ve 3 Temmuz’da Bafra’dan ayrılacak olan Bafra Garnizon Komuatını Per.Yrb.Metin Özdemir "Ayrılık saati gelince konuşmak çok zor. Bundan 8 yıl önce bir Ağustos ayında Bafra’ya gelmiştik. Bafra’ya gelir girmez eşim ile birlikte çok sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştık. Şuna emin olunuz ki kendimizi Bafralı olarak hissediyoruz. Sizler, hancı bizler yolcuyuz. Umarım ben ve ekibim sizlerde hoş bir seda bırakabilmişizdir. Bundan sonra görev yerimiz ve konumumuz ne olursa olsun Bafra’nın elçisiyiz. Her zaman yanınızdayız, biz de sizden biriyiz. Bafra ve insanı güzel. Bafralıyı sevdiğimizden Bafra’nın taşını toprağını sevdik.Bafra’yı ve Bafralıyı hiç bir zaman unutmayacağız. Ulu Önder Atatürk’ün ‘’Millete efendilik yoktur;hizmet etmek vardır.Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur" sözünü biz kendimize şiar edindik. Veda gecesinde bizlere,eşlerimize,ailelerimize,komutan arkadaşlarımıza gösterilen ince davranışlarızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.
Konuşmalardan sonra Tayini çıkan Komutanlara Bafra Kaymakamı Ayhan Boyaci, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın eşi Havva Boyacı,  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in eşi Şükrüye Şahin komutan eşlerine hediyeler verdiler.
Program daha sonra Piyanist Sedat,Udi Yunus Cezairli,Solist Yalçın Danışmaz’ın güzel müziği ve sesleri ile dansla devam etti,.
Komutanların veda yemeğine Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Garnizon Komuatını Per.Yrb.Metin Özdemir Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediyesi Eski Başkanı Şükrü Neiş,Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy,Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol,Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jnd.Yzb.Şahin Kocaköse, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer,Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün,Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu,İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan,Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni,Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş,Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl,MHP İl Genel Meclis Üyeleri Cemalettin Şimşek,Bünyamin Duran,Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcıları Tuncay Yurduseven, Abdurrahman Aksoy,Alper Kesim,CHP Bafra İlçe Başkanı Şevki Yılmaz ve Yönetimi, BBP Bafra İlçe Başkanı Bilal Murtezaoğlu, Bafra Şoförler Odası Başkanı Metin Genççakır, Banka Müdürleri,Daire Müdürleri,Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tayini Çıkan Komutanlara Veda Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0