GÜNDEM

Tayin Olan 4 Kaymakama Veda Yemeği

 
 319
Tayin Olan 4 Kaymakama Veda Yemeği - Tayin olan 4 kaymakama veda yemeği
Bafra Haber

 |  - Tayin olan 4 kaymakama veda yemeği

İçişleri Bakanlığı`nın kararnamesiyle çeşitli illere tayin olan Yakakent, Alaçam, 19 Mayıs ve Bafra İlçe Kaymakamları için veda yemeği düzenlendi.
Hakkari Çukurca`ya atanan Yakakent Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Kütahya Emet Kaymakamlığı`na tayin olan 19 Mayıs Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Bolu Gerede Kaymakamlığına atanan Alaçam İlçe Kaymakamı Mustafa Masatlı ve Balıkesir Gönen Kaymakamlığına tayin edilen Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı için Asırlık Büyük Park Cumhuriyet Salonu`nda veda yemeği gerçekleştirildi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Bafra Ziraat Odası ve Bafra Ticaret Borsası tarafından düzenlenen veda yemeğine 4 ilçeden davetli protokol ve iş adamları katıldı. 4 mesleki oda adına konuşma yapan Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, kaymakamlara yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
Samsun`un 2 dönemdir teşvik kapsamına alınmadığını belirten Rızvan Aksoy, “Bölgemiz tarım bölgesi olduğu için mutlaka teşvik kapsamına alınmalıdır. Bu bölgeye sektörel açıdan mutlaka teşvik verilmeli. Bu konuda da çalışıyoruz. Ondokuz Mayıs Üniversitesi`nin yeni Rektörü sayesinde Bafra ilçesine 4 yıllık bir fakülte açılması için çalışma yapacağız. Bu bölgenin milli gelirini artırdığımız zaman hepimiz daha rahat bir şekilde yaşarız. Biz her zaman Samsun için kalkınmalıyız. Bafra ilçesinde en az 3-4 tane marka ürün oluşturacağız" dedi.

İHA

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tayin Olan 4 Kaymakama Veda Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0