BAFRA

İlkay Market Kavşağa Sinyalizasyon

 
 139
İlkay Market Kavşağa Sinyalizasyon - Samsun’un Bafra ilçesinde trafik kazalarının çok sık rastlanıldığı İlkay Market kavşağında sinyalizasyon çalışması başladı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde trafik kazalarının çok sık rastlanıldığı İlkay Market kavşağında sinyalizasyon çalışması başladı.

Bafra’da yaralamalı ve çok sayıda da maddi hasarlı kazanın yaşandığı elekçi yokuşu üzerinde bulunan İlkay Market kavşağına sinyalizasyon çalışmaları başladı. Bafra’nın en işlek caddelerinden bir tanesi olan ve sürekli kazaların yaşandığı kavşakta yetkililer düğmeye bastı ve kavşağa sinyalizasyon çalışması başladı. 

Vatandaşların uzun zamandır dile getirdiği sinyalizasyon çalışmasının yaşanan kazalar sonrasında başlaması bazı vatandaşları isyan ettirdi. Daha önce bölgede gerekli çalışmaların neden yapılmadığına sitem eden vatandaşlar, umuyoruz bu çalışmalar sonrasında acı verici olaylar bir daha yaşanmaz dediler. Sinyalizasyon çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak faaliyete başlaması bekleniyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İlkay Market Kavşağa Sinyalizasyon içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0