Tarlanın Ortasında Yalnız Nöbet: 20 Gündür Ayrılmıyor

Tarlanın ortasında 20 gündür bekliyor: Bafra’da terk edildiği düşünülen köpek yürek burkuyor
Samsun’un Bafra ilçesinde, tarlanın ortasında günlerdir aynı noktadan ayrılmayan bir köpek görenleri hem şaşırtıyor hem de duygulandırıyor.
Bakırpınar köyü yolu üzerinde bulunan köpeğin yaklaşık 20 gündür aynı yerde beklediği ve yoldan geçenlerin verdiği yiyeceklerle yaşamını sürdürdüğü öğrenildi.
Bölgeden geçen bir vatandaşın aktardığı bilgilere göre köpek, hiçbir yere gitmeden aynı noktada beklemeye devam ediyor. Çevrede herhangi bir ev ya da yerleşim bulunmamasına rağmen bulunduğu alanı terk etmeyen hayvan, duyarlı vatandaşların bıraktığı yiyeceklerle besleniyor.
Her gün mezarlığa giden bir vatandaş tarafından fark edilen köpeğin, günlerdir aynı yerde olduğu ve verilen mamaları tüketmesine rağmen bulunduğu noktadan ayrılmadığı ifade edildi. Vatandaşlar, “Her sabah oradan geçiyoruz, hep aynı yerde. Dün akşam mama bırakıldı, sabah yine oradaydı. Hiçbir yere gitmiyor” sözleriyle durumu anlattı.
Tarlanın ortasında yalnız başına bekleyen köpeğin sahibini beklediği ihtimali ise yürek burkuyor. Bölgeden geçen bazı vatandaşlar su ve mama bırakarak destek olmaya çalışsa da hayvanın kalıcı bir çözüme ihtiyaç duyduğu belirtiliyor.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın