BAFRA

Kemal Bütüner: Bu Kez De Bana Oy Verin, Neler Yapabileceğimi Görün!

 
 826
Kemal Bütüner: Bu Kez DeBana Oy Verin, Neler Yapabileceğimi Görün! - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, “Sizlere daha yaşanabilir bir Bafra yapmak, ihtiyaçlarınıza karşılık verebilmek ve gençlerimizi uyuşturucu batağından kurtarmak ve gençlerimizi kahvehane köşelerinden kurtarmak için aday olduk.” dedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, “Sizlere daha yaşanabilir bir Bafra yapmak, ihtiyaçlarınıza karşılık verebilmek ve gençlerimizi uyuşturucu batağından kurtarmak ve gençlerimizi kahvehane köşelerinden kurtarmak için aday olduk.” dedi.

Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, Talha Tekstil ziyaretinde çalışanlarla bir araya geldi. Amacının hizmet olduğunu, Bafra’da doğup büyüyen birisi olarak elimi taşın altına koymanın zamanı geldiğini düşündüğüm için aday oldum.” dedi.

İNSAN ODAKLI HİZMET

İnsan odaklı hizmetlerinden de bahseden Bütüner, “Bizim belediyemizde hizmetlerimizin tamamı insan odaklı olacak. Yollara, kaldırımlara, direklere hizmet değil, insana hizmet edeceğiz. İnsana hizmet ettikten sonra bütün hizmetler kendiliğinden oluşacak.” diye söyledi.

İŞÇİNİN HALİNDEN BENİM GİBİ İŞÇİ ANLAR

İşçi bir ailenin çocuğunu olduğunu da belirten Bütüner, “Sizlerin halinden en iyi ben anlarım, çünkü işçi bir aileden geliyorum. Meslek gereği günün kaçında olursa olsun çalışıyorum. Alın terinin ne olduğunu bilirim.” diye söyledi.

BELEDİYE SEÇİMLERİ PARTİ SEÇİMLERİ DEĞİLDİR

Bu seçimin parti seçimi olmadığının da altını çizen aday Bütüner, “Belediye seçimleri partiler üstüdür. İnsanların partiye değil, kişiye oy verir. Sizden birisi olarak oylarınıza talibim. Yıllardır bu kişilere oy veriyorsunuz. Bu kez de bana oy verin. Bu ağabeyinize kardeşinize destek verirseniz 5 yılda neler yapabileceğimizi sizlerde göreceksiniz.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Bütüner: Bu Kez De Bana Oy Verin, Neler Yapabileceğimi Görün! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0