BAFRA

Gençlerin Kolejinden Bafra Sakatlar Derneğine Ziyaret

 
 1049
Gençlerin Kolejinden BafraSakatlar Derneğine Ziyaret - Özel Bafra Gençlerin Koleji Ortaokulu Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi’ni ziyaret etti. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Özel Bafra Gençlerin Koleji Ortaokulu Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi’ni ziyaret etti. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Özel Bafra Gençlerin Koleji Ortaokulu yönetimi öğrencileriyle birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şube Başkanı Recep Köksal’ı ve dernek üyelerini ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette engelli vatandaşlarımıza destek olunması, yalnızca bugün değil, her gün hatırlamak gerektiği, “önemli olanın engel değil, engelleri aşabilecek gücü ve azmi içimizde taşıyabilmek” olduğu vurgulandı. Düzenlenen ziyaretle öğrenciler engelli vatandaşlarımıza moral verirken, kendileri de engellilerin yaşadıkları sorunlar hakkında bilgilenme fırsatı buldu. 

Dernek Başkanı Recep Köksal tarafından engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlar anlatılırken, Gençlerin Koleji öğrencilerine derneğin çalışmaları hakkında da bilgiler verildi. Dernek binasındaki atölyeler gezdirilerek çalışmalar ve üretimler yerinde gösterildi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gençlerin Kolejinden Bafra Sakatlar Derneğine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0