BAFRA

İyi Parti’nin Kadın Bafra İlçe Başkanı Veto Mu Yedi? 

 
 74
İyi Parti’nin Kadın Bafraİlçe Başkanı Veto Mu Yedi?  - Zafer Bektaş’ın Bafra ilçe Başkanlığından istifa etmesi sonrası Bafra teşkilatı tarafından ilçe Başkanlığına seçilen İpek Çelebi’nin başkanlığı hala İl yönetimi tarafından onaylanmadı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Zafer Bektaş’ın Bafra ilçe Başkanlığından istifa etmesi sonrası Bafra teşkilatı tarafından ilçe Başkanlığına seçilen İpek Çelebi’nin başkanlığı hala İl yönetimi tarafından onaylanmadı. 

İpek Çelebi’nin ilçe Başkanlığının onaylanmaması ile ilgili olarak, kulislerde İl Başkanı Recep Güleroğlu’nun Kadın Başkan istemediği konuşulmakta. 

Ancak, Genel Başkanı Kadın olan bir partinin il başkanının böyle bir bakış açısı ile partiyi yönetmeyeceği de ifade edilmekte. 

Parti yönetiminden bir kişi, “İpek Hanım’ın başkanlığı kamuoyunda çok olumlu karşılandı. Siyasete kadın eli değdi. Toplumun her kesiminden güzel tepkiler aldık. İl Başkanımızın da kadın başkan istemediğine dair söylentilere katılmıyorum. Olsa olsa kafalarında başka biri vardır. Ben İpek Hanım’ın bir an önce onaylanıp Bafra’da iyi şeyler yapmak için gece gündüz çalışacağına inanıyorum.” dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İyi Parti’nin Kadın Bafra İlçe Başkanı Veto Mu Yedi?  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0