BAFRA

Şükrü Neiş: Seçim Bafra'ya Hizmet Yarışıdır!

 
 2093
Şükrü Neiş: Seçim Bafra'ya Hizmet Yarışıdır! - Yeniden Refah Partisinden Bafra Belediye Başkan Adayı olan Şükrü Neiş, seçim çalışmalarına mezarlık ziyaretleri ile başladı.
Bafra Haber

 |  - Yeniden Refah Partisinden Bafra Belediye Başkan Adayı olan Şükrü Neiş, seçim çalışmalarına mezarlık ziyaretleri ile başladı.

Bafra’nın ortak adayı Baframızın başkanı anlayışıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Şükrü Neiş önce Ankara'da Merhum Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarlarını ziyaret ederek dua ile yad etti. 

Daha sonra Bafra şehitliği, anne ve babası, Hasan Aslan, Ali kale, Mahmut Barutçu olmak üzere eski belediye başkanları, kendisinin kuran öğretmeni olan MHP eski il genel meclis üyesi hafız Sami Kaşıkçı, Çetin Ertuğrul Dereci, kimsesizler mezarlığı ile şehitlik dışında şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek dualarla yad etti. 

#sukru-neis3# daha sonra Bafra ve Samsun Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Şükrü Neiş  yaptığı açıklamada, “Eski belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğim ve Bafra için istişarelerde bulunacağım. Ayrıca tüm partilerin Belediye Başkan adaylarını davet ederek kabul edeceklerine samimiyetle inandığı bir yemekte buluşup istişare etmek istiyorum. Her şey Bafra için anlayışı ile hareket edeceğim. Bu bir Bafra'ya  bir hizmet yarışıdır.” dedi.

Bafra’nın ortak adayı Şükrü Neiş  Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Ömer Özen'in de katılımlarıyla Bafra kaymakamı Cevdet Ertürkmen, şehit aileleri ve gaziler derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Kaynak: Şükrü Neiş Basın Bürosu

Bafranın haberi, bafra