BAFRA

Şükrü Neiş: Her Türlü Torpil, Haksızlık, Adaletsizlik Bitecek

 
 1598
Şükrü Neiş: Her TürlüTorpil, Haksızlık, Adaletsizlik Bitecek - Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş, Bafra ticaret ve sanayi odası, esnafları ve hastaneleri ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü. 
Bafra Haber

 |  - Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş, Bafra ticaret ve sanayi odası, esnafları ve hastaneleri ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü. 

Elektrik mühendisi Şükrü Neiş ilk ziyareti Bafra Ticaret ve Sanayi odasına yaptı. Oda başkanı Serdal Sefa Kocabaş, yönetim kurulu ve oda  üyeleri ile beraber oldu. Elektrik mühendisi Şükrü Neiş daha sonra halkla beraber oldu.

Yeniden Refah Partisi Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş, başkan olduğum gün parti rozetini çıkaracağım Türk bayrağı rozetimin yanına Bafra rozetini takacağım. Her türlü torpil, haksızlık, adaletsizlik, ayırma ve ayrıştırma, ötekileştirme ve partizanlık bitecektir. Herkesin başkanı olacağım ifadelerini kullandı. 

Hayat pahalılığına karşı halk ekmek büfesi, üniversite öğrencilerine eğitim ve ulaşım destekleri, gençlere 5 GB ücretsiz internet, belediye işçilerine sendika hakkı, taşeron çalışanlarına yakacak ve diğer sosyal yardımlar hariç en az 32 bin TL maaş,  sosyal dengede adalet ve artış, üreticilere gübre yem tohum zirai ilaç desteği, öğrencilere çanta üniforma kırtasiye yardımı engelli ve yaşlılar için pazar yerlerinde ücretsiz servis aracı gibi projelerinin yanında Bafra belediyesi sebze ve meyve ucuz market projesini de açıkladı. 

Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş projesiyle ilgili şunları söyledi:

Üreticilerimizden ücreti ile alacağımız süt,  yoğurt, tereyağ, ıspanak, domates, pırasa, salatalık, patlıcan, kırmızı ve yeşil biber, meyve, taze soğan, dolmalık biber, sarma yaprağı, marul, maydanoz, kavun ve karpuz gibi Baframızda yetişen ve pazarlık ihtiyacı için evlerde bulunması gereken  ürünlerimizi alıp sosyal yardıma muhtaç ailelerimiz için kuracağımız Bafra Belediyesi sebze ve meyve sosyal markette hafta da bir gün yarı fiyatına pazarlığını dahi alamayan insanlarımızın hizmetine sunacağız. Bu şekilde hem üreticilerimizi destekleyeceğiz hem de ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olacağız.

Bafranın haberi, bafra