BAFRA

Şükrü Neiş: Bafra Giad Çevresine Işık Tutan Bir Stk’dır

 
 933
Şükrü Neiş: Bafra GiadÇevresine Işık Tutan Bir Stk’dır - Bafra Genç İş insanları Derneğini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi (YRP) Bafra Belediye Başkan Adayı Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş, “Bafra GİAD Çevresine Işık Tutan Bir STK’dır.” dedi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Genç İş insanları Derneğini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi (YRP) Bafra Belediye Başkan Adayı Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş, “Bafra GİAD Çevresine Işık Tutan Bir STK’dır.” dedi.

YRP Bafra Belediye Başkan Adayı Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler ve belediye başkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmalarına Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) istişare toplantısı ile başlayan Mühendis Şükrü Neiş burada Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen ve belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Muharrem Uyar ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Bafra Genç İşadamları Derneği (Bafra Giad) Başkanı Muharrem Uyar Bafra GİAD’ın yaptığı çalışmalar ve projelerden söz ettikten sonra Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş’e ve ekibine başarılar diledi.

Bafra’nın ortak adayı sloganı ile seçim çalışmalarını yürüten Mühendis Şükrü Neiş, “Bafra Giad, girişimci ruhu harekete geçirme amacıyla, ilçemizin, ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm alanlarında yeni dinamikler, yeni oluşumlar ve yeni katma değerler kazandırmak amacıyla kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür. Bafra Giad, toplum bilinci içinde, örnek işadamı vasfına sahip üyeleri ile kendisine ve çevresine ışık tutan bir STK’dır ve her zaman rehber olacaktır. Bafra Giad, yarınlara umut olacak başarılı çalışma ve projeler imza atmıştır bir dernektir.” dedi.

Bafranın haberi, bafra