GÜNDEM

SU KANALINDA BOĞULAN 3 KİŞİYE HAZİN TÖREN

 
 208
SU KANALINDA BOĞULAN 3 KİŞİYE HAZİN TÖREN - Samsun'dan Bafra'ya giderken, içinde bulundukları otomobilin su kanalına uçması sonucu boğularak hayatını kaybeden Tarım İl Müdürlüğü'nde görevli Proje Müdürü Recep Önal (50), Mühendis Tayfun Karayel (40) ve sürücü Yusuf İmamoğlu(34) için, Tarım İl Müdürlüğü binası önünde bir tören düzenlendi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun'dan Bafra'ya giderken, içinde bulundukları otomobilin su kanalına uçması sonucu boğularak hayatını kaybeden Tarım İl Müdürlüğü'nde görevli Proje Müdürü Recep Önal (50), Mühendis Tayfun Karayel (40) ve sürücü Yusuf İmamoğlu(34) için, Tarım İl Müdürlüğü binası önünde bir tören düzenlendi.

Törene, Samsun Vali Yardımcısı Asım Hacımustafaoğlu, Emniyet Müdürü Refik Yıldırım, İlkadım Belediye Başkanı Ahmet Okuyucu, Tarım İl Müdürü Mehmet Taşan, 19 Mayıs Üniversitesi öğretim üyeleri, aileleri ve mesai arkadaşları katıldı.
Tarım İl Müdürü Mehmet Taşan, kazada ölen Recep Önal, Tayfun Karayel ve Yusuf İmamoğlu'nun görev şehidi olduğunu belirterek, acılarının büyük olduğunu söyledi. Mühendis Tayfun Karayel'in cenazesi doğum yeri İzmir'e gönderilirken, Proje Müdürü Recep Önal ve şoför Yusuf İmamoğlu'nun cenazesi ise Samsun Büyük Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
  • BafraHaber Yorum
  • SU KANALINDA BOĞULAN 3 KİŞİYE HAZİN TÖREN içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0