GÜNDEM

Sp'de Seçim Hazırlığı Sp Bafra İlçe Başkanı Av. Süleyman Karagöz: "Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına Karşı Değiliz"

 
 199
Sp'de Seçim Hazırlığı Sp Bafra İlçe BaşkanıAv. Süleyman Karagöz: "Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına Karşı Değiliz" - Saadet Partisi (SP) Bafra İlçe Teşkilatı yapılacak olan genel seçimler için çalışmalara başladı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Saadet Partisi (SP) Bafra İlçe Teşkilatı yapılacak olan genel seçimler için çalışmalara başladı.

SP Bafra İlçe Başkanı Av. Süleyman Karagöz, sandıklarda görev alacak sandık müşahitlerini eğitmeye başladıklarını söyledi. İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Karagöz, yapılacak genel seçimde sürpriz partinin kendi partileri olacağını iddia etti. 150 sandık baş müşahidinin katıldığı toplantıda, SP'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmasına karşı olmadıklarını belirten Karagöz, CHP-AK Parti ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin bazı çevreler tarafından gerilim haline getirildiğini kaydetti. Karagöz, Cumhurbaşkanlığı seçiminin genel seçimlerin aracı haline getirildiğini savundu. Bu girişimin ülkenin geleceği için iyi olmayacağını vurgulayan Karagöz, "SP Cumhurbaşkanlığı seçiminin genel geçimlerin aracı olmasına izin vermeyecek. SP tüm Türkiye'de olduğu gibi Bafra'da da tüm gücüyle çalışıyor. Çalışmalarımızı köy-kent demeden 'yarın seçim varmış' gibi özveriyle yapıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde parlamentoda Milli Görüş'ün temsilcisi SP de yerini alacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Sp'de Seçim Hazırlığı Sp Bafra İlçe Başkanı Av. Süleyman Karagöz: "Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına Karşı Değiliz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0