SİYASET

Sp Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural'dan Bafra Haber'e Ziyaret

 
 913
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- Yalçın Köse/ Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural ve heyeti Bafra Haberi ziyaret etti.

Ali Vural, "Bafra belediyesi borçlu durumda, sadece Bafra Belediyesi de değil birçok belediye borçlu durumda."   dedi.

 Ali Vural şunları söyledi:

 Bafra`ya nüfusuna göre bir yatırım yapılmamış. Bafra`da tarım tamamen ölmüştür. Kızılırmak deltasında Bafra ovası Türkiye`nin Tarımını karşılayacak nitelikte ve büyüklüktedir. Ancak gerekli önlemler alınmadığı için gerekli teşvikler yapılmadığı için yeterli sebze meyve yapılmıyor yapanlarda mağdur oluyor. Biz belediye olarak gerekli teşvikleri yapacağız ve üretim tesisleriyle donatılmış bir ilçe haline getireceğiz. Bu durum işsizliğin önüne de geçecektir.

Deniz Otobüsü Getireceğiz

Buradan denize kadar olan alanda güzel mesire alanları ve yollarını yapacağız sonrada deniz otobüsü getireceğiz, ulaşım çok önemlidir. Büyük Şehir Belediye Başkanı ilçelerden gelen dolmuşları Samsun`un girişine kadar alıyor, geçirmiyor ileri. Oradan tramvay yada başka bir dolmuşa bineceksin. Biz SP olarak bunun önüne geçeceğiz. Otopark yapmış boş duruyor, Sahili doldurmuş boş duruyor, biz olsak daha önceden otel yerine ulaşımla ilgili bir tesis yapardık. Amazon Köy yapmış 3 dönüm utanıyorum ben söylemeye hangi üretimi yapıyor da para kazandırıyor o tesis. Milli görüş belediyeleri zamanında belediyeler üretim tesislerini kurdu, dışarıya para vermedi, havuz sistemini kurdu dışarıdan da para almadı. Sadece iller bankasının verdiği parayla ve kendi ürettiklerinin geliriyle belediyesinin ihtiyaçlarını karşıladı.

Bafra Belediyesi Borçlu Durumda

Bafra belediyesi borçlu durumda, sadece Bafra Belediyesi de değil birçok belediye borçlu durumda. Sebebi ise alınan paralar çarçur edilmiş. Yatırım hiç yapılmamış. Belediyelerin arsaları, tesisleri, malları satılmış. Mesela Samsun`un tesisleri satılmış özelleştirme adı altında, 100 bin işsiz oluşmuş. Hükümet 50 bin kişinin kimliğini, ismini ve numarasını almış tersane açacağız samsuna işçi alacağız diye aradan 5 yıl geçmiş 50 kişi dahi yok. Merkezin ulaşımını çözmeden, köyün ulaşımını çözmeden nasıl mahalle yapacaksın köyleri.

Köylerden üretimler ve hayvancılık kalkmış. Neredeyse yumurtayı dahi yurtdışından alacağız. Biz Köylerimizi ön plana çıkartarak bu köyün özelliği budur. O köyün özelliği odur. Her köyün özelliğine göre teşvik yapılıp üretimi arttırılacak.

Biz Hangi parti kazanırsa kazansın belediyenin kapısına yazacağız. Rüşveti alanda, verende melundur. Bizzat belediye başkanı tarafından kontrol edilecek. Kim aksaklık yapıyorsa belirlenecek. Vatandaş verdiği 1 liranın bile hesabını sorabilecek bize.

  • BafraHaber Yorum
  • Sp Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural'dan Bafra Haber'e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0