Soylu'dan Baykal'a Eleştiri Dp Genel Başkanı Süleyman Soylu: "Baykal, Yaptığı Muhalefetlerle Bir Yaraya Bile Merhem Olamadı, Ülkeye De Bir Çivi Çakmadı"

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 41 yıldır yaptığı muhalefetle bir yaraya bile merhem olamadığını, ülkeye de bir çivi çakmadığını söyledi.
Türkiye'nin aydınlık yarınları, demokratlarla hedefine ulaşır. Türkiye'de yeniden milli idareyi hakim kılacağız" dedi.
Ülkenin geleceğine güvendiğini belirten DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, konuşmasında CHP'yi eleştirerek, "AK Parti'nin kapatılmamasıyla demokrasi ön plana çıkmıştır. Ben 39 yaşında bir partinin genel başkanı oldum. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal 41 yıldır genel başkanlık yapıyor, bu ülkeye ne yaptı? Yaptığı muhalefetlerle bir yaraya bile merhem olamadı. Yaptığı işlerle bu ülkeye çivi de çakmadı" diye konuştu.
Süleyman Soylu, 18 günde 52 vilayet gezdiğini, 2009'da yapılacak yerel seçimde iddialı olduklarını kaydetti.
Öte yandan, eski Başkan Ahmet Şahin Er'in aday olmadığı seçimde 350 delegenin tamamının oyunu alan Kadir Bıçakçı, DP Bafra İlçe Başkanı seçildi. DP Bafra İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:
"Bayram Sarı, Seydi Çokuroğlu, Halit Reis, Yasemin Kınık, Nur Gökşin Önday, İpek Peker Kara, Hüseyin Vural, Recep Günal, Aytekin Sezgin, Yusuf Gündüz, Şaban Davut Bekar, Senayi Meral, Recep Şener, Şerafettin Acar, Sezai Akın, Eren Genç, Sadık Gümüş ve Akif Top."
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın