BAFRA

Sorumlu Vatandaş: Belki De Belediyenin Son Boş Alanına Beton Yığını

 
 413
Sorumlu Vatandaş: Belki De BelediyeninSon Boş Alanına Beton Yığını - Bafra Belediyesi tarafından, Musa Cevher Dudayev ile Elekçi Yokşunun kesiştiği kavşakta, yolun kenarındaki boş alana yapılan çocuk parkındaki beton yoğunluğu mahalleden bir vatandaşın tepkisini çekti. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi tarafından, Musa Cevher Dudayev ile Elekçi Yokşunun kesiştiği kavşakta, yolun kenarındaki boş alana yapılan çocuk parkındaki beton yoğunluğu mahalleden bir vatandaşın tepkisini çekti. 

Eleştiri ve önerisini, fotoğraflar ile Bafra Haber’e gönderen sorumlu vatandaş tepkisini şu sözler ile dile getirdi: 

Cevher Dudayev Bulvarı ile Elekçi Yokuşunun kesiştiği, itfaiyenin de hemen alt tarafındaki hemen yolun kenarındaki belki de belediyenin son boş alanına, çok doğru bir niyetle çocuk parkı yapılıyor.

Niyet güzel ama eylem çok güzel değil gibi.700 metre karelik üçgen şekilli alanı önce çepeçevre parke yol yapmışlar sonra üçgeni yatay kesen parke yol yapmışlar. Daha şimdiden alanın üçte birinden çoğu parke beton olmuş.

3 parçaya ayırdıkları parkın oluşan parçalarının birinin içine de parke yol döşemeye başlanmış. Anladık parke çok ama Bafra hep parke beton. Bence daha fazlasına ihtiyaç yok. Burası bir çim park ya da bunun bakımı zor olursa bir kum park (ki lüks AVM’lerde Kum parklar paralı ama çocuklar toprağa değsin diye parayla sokuluyor) yapılabilir. 

Parke yola gerek yok. Bunları kaldırıp deniz kumunu tesviye edip etrafını sadece iki sıra üst üste tek bordürle kapatıp (kum taşmasın diye) bir kum park yapılır. Hem masrafı az, hem dua eder anne babalar hem de çocuklar şehirde kuma basar... 


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sorumlu Vatandaş: Belki De Belediyenin Son Boş Alanına Beton Yığını içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0