BAFRA

Sollama Yapan Motosikletli Kuryeye Otomobil Çarptı: 1 Yaralı

 
 7856
Sollama Yapan Motosikletli KuryeyeOtomobil Çarptı: 1 Yaralı - Samsun’un Bafra İlçesinde meydana gelen trafik kazasında sollama yapan motosikletli kuryeye, sola dönüş yapan otomobil çarptı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra İlçesinde meydana gelen trafik kazasında sollama yapan motosikletli kuryeye, sola dönüş yapan otomobil çarptı.

Kaza Mevlana Mahallesi, Bakırpınar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 55 JC 673 plakalı otomobil sola dönüş yaparken otomobilin sol tarafından gelen Fatih Taşel idaresindeki 55 AEU 763 plakalı kurye motosikletine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralıyı olay yerine çağrılan Ambulans ile Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı motosiklet sürücüsü Fatih Taşel’in ameliyata alındığı öğrenilidi.

Haber: Furkan Göçer

  • BafraHaber Yorum
  • Sollama Yapan Motosikletli Kuryeye Otomobil Çarptı: 1 Yaralı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 10
User defaultYorum Id: 116075
03 Nisan 2021
02:04
  • Yorum Id: 116075
  • 03 Nisan 2021
  • 02:04

Yemek isteyip de kuryeye geç geldiğinde bağırmak yada kızmak saçmalık birilerinin karnı doyçak diye kimse ölüme koşturulamaz

User defaultYorum Id: 115994
02 Nisan 2021
01:18
  • Yorum Id: 115994
  • 02 Nisan 2021
  • 01:18

Vallaha yazık !!! araç sürücüsü sola dönecekse sola yaklaşır. bakarsın kimse yoksa sola yaklaşırsın. anlaşılan direk kırdı. arkaya bakmamıştır arabalar bisiklet ve motosiklet yok sayıyor.

Cevap
  • Yorum Id: 116053
  • 02 Nisan 2021
  • 20:09

Trafik türkiyede sağdan çalışıyor. sola döneceksen arkayı kollarsın uygun ise geniş dönersin.

Cevap
  • Yorum Id: 116011
  • 02 Nisan 2021
  • 09:24

Ehliyet sahibimisin bilmiyorum ama, sola dönüş yapacağın zaman sola yaklaşılmaz. işte bu kazalar hep böyle bilmemezlikden oluyor.

User defaultYorum Id: 116002
02 Nisan 2021
08:24
  • Yorum Id: 116002
  • 02 Nisan 2021
  • 08:24

Ben fatih taşel kaza yapan kişi. ben soğuk, yağı donmuş bir döner yemek istemem. kendi yemek istemediğim bir şeyi neden başkasına yedireyim. evet kuruyeciler bir irfan bir burada çıkıyorlar giriyorlar çünkü sipariş geç kaldığı zaman azarı onlar işitiyor ne patronu nede şefi azar isitmiyor. sunuda belirmetk isterim bizim ülkemizde ne zaman motorcuya saygı duyuldu ki motorcular da diğer araçlara saygı duysun bunu böyle belirtmek isterim. hayatında hiç motor üstüne oturmamış insanlar saçma sapan eleştiride bulunmasınlar.

Cevap
  • Yorum Id: 116052
  • 02 Nisan 2021
  • 20:06

Sevgili motor kurye, sizde lütfen arabaların sağından geçmeyin. sollama diye bir ifade var. sol ayna olmadan arabayı kullanamazsın, ama sağ ayna olmadan kullanılır.

Daha Fazla Yorum