Bafra bugün spor ile dolu bir gün yaşadı. Merhum hocalarımız Sedat Gezer ve İsmail Kurt anısına düzenlenen turnuvanın son gününde Samsun şöhretler karması ve Bafraspor’un eski oyuncuları karşı karşıya geldi.
Başlama vuruşunu Bafraspor’un yaşayan en eski futbolcusu Şevket Çakıcı yaptı.
Samsunspor’a damgasını vuran unutulmaz isimlerden Hakkı Bayrak, Şendoğan, Ercüment, Ahmet Usta, Kenan Yelek ve Bafraspor’un eski oyuncularından Kara Mehmet, Yunus, Ahmet, Erol, Abdullah, Kazım turnuvayı izleyen sporseverlere futbol ziyafeti çekti. Maçın sonunda 7-2’lik skorla gülen taraf Şöhretler karması oldu.
Maçın hakemliğini Helim Balakçı yaparken Trabzonspor’un unutulmaz ismi Dobi Hasan da izleyiciler arasında yer aldı. Samsunspor’un eski futbolcusu muhabirimiz Şükrü Uluçay da eski takım arkadaşları ile hasret giderd
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!