GÜNDEM

Siyasi Partilere Bayrak, Flama Konusunda Bilgilendirme Toplantısı

 
 199
Siyasi Partilere Bayrak,Flama Konusunda Bilgilendirme Toplantısı - Siyasi partilere bayrak, flama konusunda bilgilendirme toplantısı
Bafra Haber

 |  - Siyasi partilere bayrak, flama konusunda bilgilendirme toplantısı

Bafra ilçesinde, 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak olan 23. dönem milletvekili genel seçimlerinin huzur ve güven içinde yapılması için toplantı düzenlendi.
Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü`nde gerçekleştirilen toplantıya siyasi parti ilçe başkanları katıldı. Bafra Emniyet Müdürü Kemal Yayla başkanlığında yapılan toplantıda, seçim dönemi boyunca afiş ve pankartların kanun ve yönetmelikte belirtilen yerlerin dışına asılmaması konusu konuşuldu. Basına kapalı olarak yapılan toplantının sonunda bir açıklama yapan İlçe Emniyet Müdürü Kemal Yayla, "İlgili kanun gereği, gösterilen yerlerden başka her hangi bir yerde parti bayrağı, afiş ve propaganda flamaları ile ilan asılması, yapıştırılması veya teşhiri yasaktır. Bu surette asılan, yapıştırılan veya teşhir edilen bayrak, afiş veya flamalarla ilanlar, İlçe Seçim Kurulu kararıyla kaldırılır. Kaldırma için yapılan masraflar, bu bayrak ve flamalarla ilanların ait olduğu partiler ve bağımsız adaylarca ödenir" diye konuştu.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Siyasi Partilere Bayrak, Flama Konusunda Bilgilendirme Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0