GÜNDEM

Siyasi Parti Bayrak Ve Flamaları Toplatıldı

 
 606
Siyasi Parti Bayrak Ve Flamaları Toplatıldı - Siyasi parti bayrak ve flamaları toplatıldı
Bafra Haber

 |  - Siyasi parti bayrak ve flamaları toplatıldı

Bafra’daki siyasi partilerden parti binası önüne bayrak ve flama asanların bayrak ve flamaları İlçe seçim kurulu başkanlığı kararı ile polis gözetiminde Bafra Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından cuma akşamı toplatıldı.
Bir hafta önce Bafra Emniyet Müdürlüğü’nde Kemal Yayla başkanlığında basına kapalı olarak seçim yasakları ve seçim döneminde uyulması gereken kurallar hakkında bir toplantı yapılmış ve Kemal Yayla, tüm siyasi parti yöneticilerini kurallara uymaya davet etmişti.
Kanun gereği, bütün uygulama ve yasaklar, seçimin başlangıç tarihi olan 4 Mayıs 2007 tarihinden 2 Temmuz 2007 tarihine kadar mülki idare amirlerinin yetki, gözetim ve denetimi altında; 2 Temmuz`dan 21 Temmuz`a kadar ilçe seçim kurullarının denetimi ve gözetimi altında yürütülecek.


Saadet Partisi Yönetimi karara tepki gösterdi.   Saadet partisi Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Yıldırım konu hakkında tepkisini şu sözler ile dile getirdi “Biz saadet partisi olarak yasalarımıza en saygılı partiyiz, bunu geçmişte de gösterdik. Yalnız parti Bayrağımızı diğer partilerden en son asan partiyiz.  Partili arkadaşlarla beraber  31.05.2007 Perşembe akşamı saat 23.00 sularında parti binamızın önünü diğer partiler gibi bayraklar ile süsledik. Ama anlamadığımız nokta ise 01.06.2007 Cuma akşamı yani bir gün sonra parti bayraklarımız sökülerek aşağı indirildi. Şimdi yetkililer bu diğer partilerin bayraklarını bir aydır görmemiş de,  Saadet partisi bayraklarını astıktan sonra mı görmüş. Bayraklarımız sadece bir gün asılı kalabildi. Daha öncesinde uygulanmayan yasak bizden sonra mı uygulamaya kondu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Siyasi Parti Bayrak Ve Flamaları Toplatıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0