BAFRA

Sevgi Ve Tayfun Çifti Muhteşem Bir Nişan Töreni İle Evliliğin İlk Adımını Attı

 
 2143
Sevgi Ve Tayfun Çifti Muhteşem BirNişan Töreni İle Evliliğin İlk Adımını Attı - Gülbeyaz ve Yunus Sağlam’ın oğulları, Satu ve Satılmış Toklu’nun kızları Sevgi ve Tayfun muhteşem bir nişan töreni ile evliliğin ilk adımını attı.
Bafra Haber

 |  - Gülbeyaz ve Yunus Sağlam’ın oğulları, Satu ve Satılmış Toklu’nun kızları Sevgi ve Tayfun muhteşem bir nişan töreni ile evliliğin ilk adımını attı.

Gardenya Düğün Salonunda düzenlenen nişan töreni ile, Sevgi ve Tayfun çifti evliliğin ilk adımını attı. Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Nişan yüzüklerinin kurdelesini kesen Gelin’in Babası Satılmış Toklu “Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileyerek” kızına doyasıya sarıldı. Kurdele kesiminden sonra mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Sevgi ve Tayfun, gece boyunca gönüllerince eğlendi.

Damat Tayfun Sağlam gitarla nişanlısına “Ay tenli kadın” şarkısını söyledi. Nişan merasimine katılan sevenleri de eşlik ederek ayakta alkışladı.

Bafranın haberi, bafra