Samsun’un Bafra ilçesinde görme engelli vatandaşların talepleri doğrultusunda Atatürk Bulvarı’nda kabartma taşlı yürüyüş bantları yapılıyor.
Yol ve kaldırım çalışmalarını belirlenen program dahilinde aralıksız sürdüren Bafra Belediyesi, çalışmalarla ilgili olarak vatandaşlardan gelen tavsiye ve talepleri de değerlendiriyor. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bulvar Caddesi’nde Fen İşleri ekipleri tarafından yerleştirilen kabartma taşlı yürüyüş bantlarının süratle hayata geçirilmesini istedi. Görme engelli vatandaşların talebi doğrultusunda, Bulvar Caddesi’ndeki kaldırımlardaki eksiği biran önce tamamlamak için gayret etiklerini belirten Başkan Kılıç, “İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarı kaldırımlarında görme engelli vatandaşlarımızın talebi üzerine, Fen İşleri ekiplerimizce kabartma taşlı yürüyüş bantları yerleştirilmektedir. Bulvar Caddesi kaldırımlarındaki bu eksiği biran önce tamamlayarak görme engelli vatandaşlarımızın kolay yön bulmasını sağlayacağız. İlçemize yapılan her hizmet, Baframızın güzelleşmesi, çehresinin değişmesi adına yapılarak halkımıza sunulmaktadır. Sevgi varsa engel yok” dedi.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın