SPOR

Sessizlerden Çifte Zafer

 
 387
Sessizlerden Çifte Zafer - Türkiye İşitme Engelliler Basketbol ve Voleybol Liglerinde mücadele eden Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü, ligin ilk haftasında karşılaştığı rakibi Samsun 19 Mayıs İşitme Engelliler Spor Kulübü`nü iki müsabakada da mağlup ederek güzel bir başlangıç yaptı.
Bafra Haber

 |  - Türkiye İşitme Engelliler Basketbol ve Voleybol Liglerinde mücadele eden Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü, ligin ilk haftasında karşılaştığı rakibi Samsun 19 Mayıs İşitme Engelliler Spor Kulübü`nü iki müsabakada da mağlup ederek güzel bir başlangıç yaptı.

Müsabakaların öncesinde Bafra İşaret Dili Platformu bünyesinde yer alan gönüllüler Mustafa Yasir  AKSOY eğitmenliğinde işaret diliyle İstiklal Marşı`nı okudular.

POTANIN GALİBİ BAFRA İŞİTME ENGELLİLER

İlk olarak Bafra Yeni Kapalı Spor Salonunda saat 13.00`te yapılan Basketbol müsabakasında  Samsun`u ilk periyot 10-9, ikinci periyot 32-17, üçüncü periyot 45-29 dördüncü  periyotta 63-47 yenen Bafra ekibi  hedeflediği final yolunda ilk galibiyetini almış oldu.

BAFRA İŞİTME ENGELLİLER: 63 - SAMSUN 19 MAYIS İŞİTME ENGELLİLER:47

BAFRA İŞİTME ENGELLİLER:
Fatih Uçar, Celal Yılmaz, Emre Özen, İsmail Aydemir, Ramazan Düzgün, Resul Yıldız, Yusuf Parlak, Mert Bulut, Sezer Cenıklı, Özgür Kaplan, Halit Hıdır, Dursun Aydemir
Antrenör: Bülent Kurtgözlü
Tercüman: Tugay Kurtgözlü

BAFRA İŞİTME ENGELLİLER FİLEDE İYİ BAŞLADI
İkinci müsabaka ise Saat 15.00`te başladı. İlk müsabakanın verdiği rahatlığı hisseden Voleybol takımı ise ilk  sette 25-16  ikinci sette 25-16 üçüncü sette 25-11 yenerek maçı uzatmadan bitirdi.

BAFRA İŞİTME ENGELLİLER: 2 - SAMSUN 19 MAYIS İŞİTME ENGELLİLER:1

BAFRA İŞİTME ENGELLİLER: Selahattin  Durmuş, Hamza Kaplan, Tayfur Güney, Uğurcan Odabaş, Hüseyin Semizoğlu, Samet Tural, Zafer Kardaş

Antrenör: Nazif Şahin
Tercüman: Mustafa Yasir Aksoy

Müsabakaların ardından kulüp başkanı Bülent Kurtgözlü yaptığı konuşmasında "Bugün çifte zafer kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2017 yılında Samsun`da yapılacak olan işitme engelliler olimpiyatları arifesinde  büyük  hedeflerle yolumuza devam ediyoruz. Türkiye finallerinde yarışmayı ve kupalarla dönmeyi hedefliyoruz.   Bizi yalnız bırakmayan ve desteğini her zaman  hissettiğimiz  Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Güven Özyurt`a, Bafra Kaymakamı Halis Arslan`a Ve Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin`e Teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sessizlerden Çifte Zafer içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0