BAFRA

Serkan Dönüm'den Özgür Özel Ve Ekrem İmamoğlu'na Tam Destek Mesajı

 
 2092
Serkan Dönüm'den Özgür Özel VeEkrem İmamoğlu'na Tam Destek Mesajı - CHP Bafra İlçe Başkanı Av. Serkan Dönüm’den Sert Açıklama: “Genel Başkanımız Özgür Özel’dir, Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’dur”
Bafra Haber

 |  - CHP Bafra İlçe Başkanı Av. Serkan Dönüm’den Sert Açıklama: “Genel Başkanımız Özgür Özel’dir, Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’dur”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanı Av. Serkan Dönüm, kamuoyunda son günlerde tartışma yaratan “CHP’de parti içi çatışma” iddialarına ilişkin yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Açıklamada, parti içindeki birliği hedef alan bu söylemlerin gerçeği yansıtmadığı, aksine iktidar çevrelerinden yürütülen planlı bir algı operasyonu olduğu vurgulandı.

Açıklamada, CHP'nin tarihsel kimliğine ve demokratik yapısına vurgu yapılırken, Genel Başkan Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na tam destek mesajı verildi. Dönüm, CHP Bafra İlçe Başkanlığı olarak örgütün tüm kadrolarıyla Genel Başkan Özgür Özel’in arkasında olduklarını, partiye yöneltilen her türlü dış müdahale çabasının karşısında sarsılmaz bir duruş sergileyeceklerini belirtti.

Açıklamanın tam metni şu şekilde:

Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir asırlık tarihimiz boyunca demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, halk iradesini ve parti içi katılımcı anlayışı her zaman ilke olarak benimsedik. Bu ilkeler ışığında 2023 yılında gerçekleştirilen Büyük Kurultayımız sonucunda Sayın Özgür Özel, delegelerimizin açık desteği ile genel başkanlığa seçilmiştir.

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, seçildiği günden bu yana Cumhuriyet Halk Partisi'ni her geçen gün daha ileriye taşımakta, özellikle son birkaç aydır ülkemizde yaşanan hukuksuz ve antidemokratik uygulamalara en üst perdeden karşı çıkarak bizlere yol göstermektedir. Cumhuriyet Halk Partisi ile mücadele gücünü kaybeden mevcut iktidar ise demokratik rekabetten uzaklaşarak, önce Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve birçok belediye başkanımızı haksız şekilde cezaevlerinde esir ederek hukuka ve ahlaka aykırı bir algı çalışması ile siyaseti yönlendirmeye çalışmaktadır.

Bununla da yetinmeyen mevcut iktidar, şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayı'nı lekelemeye çalışarak, tam yol ilerleyen partimizi parti içi çatışmalar içine sokmaya çalışmakta, Cumhuriyet Halk Partisi'nde parti içi çatışma varmış gibi göstermeye çalışmaktadır. Şu anda yaşananlar, Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde parti içi bir çatışma değil, mevcut iktidar ve harami düzenini devam ettirmek isteyen bir avuç azınlığın siyasi komplosudur. Maalesef hukuk yine siyasi komplolarda maşa olarak kullanılmakta, şerefli Türk yargısı, içerisindeki bir avuç muhteris eliyle, gayri ahlaki siyasi komplo çabalarına alet edilmektedir. Tartışmaktan zül duyduğumuz kayyum ve mutlak butlan gibi mevcut durum için anlamsız ve geçersiz terimler tüm halkımız nezdinde tartışmaya açılmaya çalışılmaktadır. Hukuk ayaklar altına alınmıştır. Gerçek hukukçular bu konuları konuşmaktan bile hicap duymaktadır. Ancak bu ihtiraslı bir avuç azınlık, ahlaksızca çabalarından utanmamakta, kendi ikballeri için ülkemizin gerçek sorunlarının tartışılmasını engellemeye çalışmaktadırlar.

Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde parti içi bir bölünme söz konusu değildir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin en tepeden en aşağıya tüm örgütü Genel Başkanımız Özgür Özel'in ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun arkasındadır. Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Örgütü olarak bizler de amasız, fakatsız, şüpheden uzak bir şekilde ifade etmek isteriz ki, bizim Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'dir, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu'dur. Bunun haricinde ne kayyumu ne de başka bir gücü tanımadığımız ve tanımayacağımızı en açık şekilde ifade ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir avuç azınlık tarafından işgal edilme çabalarına karşı bugüne kadar nasıl durduysak bugün de Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığı olarak en sarsılmaz irademiz ile partimizin ve Genel Başkanımız Özgür Özel'in yanında olduğumuzu en açık şekilde ifade ediyoruz.

Hiç kimse unutmamalıdır ki Cumhuriyet Halk Partisi, İçişleri Bakanlığı'na verilmiş bir dilekçe ile kurulmamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi Kuvayı Milliye ruhu içerisinde savaş meydanlarında kurulmuştur. Asil milletimizin iradesi ile savaş meydanlarında kurulmuş partimizin, bir avuç azınlığın ayak oyunları ile hukuksuzca ele geçirilmeye çalışılması ancak beyhude bir çabadır ve başarıya ulaşması da mümkün değildir.

  • BafraHaber Yorum
  • Serkan Dönüm'den Özgür Özel Ve Ekrem İmamoğlu'na Tam Destek Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 11
User defaultYorum Id: 242911
30 Haziran 2025
22:56
  • Yorum Id: 242911
  • 30 Haziran 2025
  • 22:56

"türkiye'de muhalefet yok" diyordu yıllardır akp. şimdi baktı ki muhalefet çok güçlendi; endieelenip muhalefetin adayını kendi belirlemeye çalışıyor ama imkânsız artık imamoğlu kazanır seçimi. bunu engellemek için elektronik oylama getirmeye bile çalışıyorlar. bunu dünya kabul etmez. yurtdışına ziyaret olduğunda denk makamdaki kişi değil, büyükelçi falan karşılamaya başlar. dolayısıyla meşruyet önemli. hakkaniyeti bir seçimde muhalefet seçimi alma noktasında çok rahat ama akp çok sıkıntıda.

User defaultYorum Id: 242863
29 Haziran 2025
04:03
  • Yorum Id: 242863
  • 29 Haziran 2025
  • 04:03

Kılıçdaroğlu haksızlığa uğradı umarım hakettiği koltuğu geri alır chp demek kılıçdaroğlu demektir itirazı olan çekemeyen varsa yapacak bişi yok

Cevap
  • Yorum Id: 242919
  • 01 Temmuz 2025
  • 03:28

@242898 ben hergün aileme bakmak için simit satıyorum sabah 5 gece 10 doğru konuş doğru

Cevap
  • Yorum Id: 242898
  • 30 Haziran 2025
  • 13:46

Maaşlı belediye çalışanı aktiröl basın odası işine bak işine.

User defaultYorum Id: 242850
28 Haziran 2025
17:15
  • Yorum Id: 242850
  • 28 Haziran 2025
  • 17:15

30 haziran pazartesi partinin anahtarını çaycıya bırak serkan efendi , seninle muhattap olunmayacak

Cevap
  • Yorum Id: 242906
  • 30 Haziran 2025
  • 20:38

Zavallı lar sizde böyle entrikalardan medet umup, fırsat mı kolluyorsunuz

Daha Fazla Yorum