BAFRA

Serdal Sefa Kocabaş, Balıkçılara Bolluk Bereket Diledi

 
 1823
Serdal Sefa Kocabaş,Balıkçılara Bolluk Bereket Diledi - DAMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, 1 Eylül itibari ile denizlerde av yasağının kalması münasebeti ile Samsun Balık sektöründe çalışanlara bolluk ve bereket diledi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - DAMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, 1 Eylül itibari ile denizlerde av yasağının kalması münasebeti ile Samsun Balık sektöründe çalışanlara bolluk ve bereket diledi. 

Serdal Sefa Kocabaş mesajında şu ifadeleri kullandı: 

Öncelikle 2020 yılı av sezonunun Balıkçılık sektörün her alanında çalışan, emek harcayan üreten tüm paydaşlarımıza hayırlı uğurlu ve bereketi bol bir sezon olmasını rabbimizden temenni ediyorum.

Samsun İlimizin coğrafi olarak deniz kıyısında bulunması, su ürünleri potansiyeli yüksek bir il olmasını da beraberinde getirmiştir.

Yine kıta sahanlığının uygunluğu nedeni ile orta su trol balıkçılığının yaygın olarak yapıldığı Karadeniz’deki tek ilimizdir. 

Av sezonunun gerek ülkemiz ve gerekse de Samsun balıkçılığı açısından Damsan Şirketler Grubu olarak hayırlara vesile olmasını, bolluğu ve bereketiyle gelmesini diliyorum.” dedi.

Bafranın haberi, bafra