BAFRA

Serdal Sefa Kocabaş Bafra Tso Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

 
 5222
Bafra Haber

 | Bafra haber - Serdal Sefa Kocabaş Bafra TSO Başkanlığı startını resmen verdi.

Damsan Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, 27 arkadaşı ile beraber Bafra TSO Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Basın toplantısına katılan iş insanları basın yolu ile kamuoyuna kendini tanıttı. Yemekli toplantı sohbet şeklinde geçti. Toplantı sonunda yazılı basın açıklaması yapıldı. 

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

Burada toplanmamızın nedeni Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının yaklaşan seçimlerinde adaylık sürecimizi açıklamaktır.  

Yıllardır Bafra, Samsun ve Türkiye ekonomisine yaptığımız çalışma ve projelerle katma değer kazandırdık ve halen de kazandırmaya devam ediyoruz. 

Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak şahsım ve farklı sektörlerde Bafra’ya hizmet eden 27 arkadaşımla birlikte Bafra TSO seçimleri için adaylığımızı açıklıyoruz. 

İki dönemdir Bafra Ticaret Odasını yöneten yönetim kurulundaki iş insanlarına ve daha önce görev yapan arkadaşlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de güzel çalışmalarının üstüne koymak için adayız.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Bafra'nın vizyonunu ve misyonunu değiştirecek, Bafra’nın dinamiklerini harekete geçirecek bir sivil toplum kuruluşudur.

Bafra'yı layık olduğu yere taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmak bizim olmazsa olmazımızdır. Bizler kendi işletmelerimizde de insan odaklı çalışarak, istihdama katkı sağlayacak alanlar yarattık. Adaylığımızın Baframıza, Samsunumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.

Bafranın haberi, bafra