BAFRA

Sera Osb Yönetimine Yeni İsimler Seçildi: Murat Şahin Listede Yer Almadı

 
 3589
Sera Osb Yönetimine Yeni İsimlerSeçildi: Murat Şahin Listede Yer Almadı - Bafra Sera OSB Müteşebbis Heyeti için Bafra Belediye Meclis üyelerinden 2 asil, 2 yedek üye seçimi yapıldı. Seçimde Hamit Kılıç, Murat Şahin'i dışarıda bırakarak Nisan 2024 seçiminin rövanşını da almış oldu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Sera OSB Müteşebbis Heyeti için Bafra Belediye Meclis üyelerinden 2 asil, 2 yedek üye seçimi yapıldı. Seçimde Hamit Kılıç, Murat Şahin'i dışarıda bırakarak Nisan 2024 seçiminin rövanşını da almış oldu.

Bafra Belediye Meclisi’nin Aralık 2025 toplantısında, Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı Müteşebbis Heyeti için 2 asil, 2 yedek üye seçimi yapıldı. Oylama sonucunda AK Parti’nin önerdiği Kemal Bekar ve Öztürk Doğtaş asil; Yunus Aydoğan ve Ali Oğuz ise yedek üyeliğe seçildi. Oylamada MHP, İYİ Parti ve CHP üyeleri ret oyu verirken, AK Parti üyeleri kabul oyu kullandı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın, Yeniden Refah Partisi’nden istifa edip bağımsız kaldıktan sonra AK Parti’ye geçen Öztürk Doğtaş, Kemal Bekar ve Yunus Aydoğan’a SERA OSB yönetiminde yer vererek bu isimleri yeniden görevlendirdiği görüldü.

2024 yılı Nisan meclis toplantısında muhalefetin desteği ve o dönemki Refah Partili üyelerin oylarıyla SERA OSB yönetimine giren İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Murat Şahin ise bu dönem yeniden seçilemedi. Kulislerde, Şahin’in yeniden adaylık için girişimde bulunduğu, ancak Başkan Hamit Kılıç'ın “AK Partili üyelere yer vereceğim” diyerek talebe olumlu yaklaşmadığı iddia edildi.

Alınan bu karar, 2024 Nisan oturumundaki tablonun rövanşı olarak yorumlanırken, AK Parti’ye geçen eski Refah Partili meclis üyelerinin de bu süreçte ödüllendirildiği değerlendiriliyor.

  • BafraHaber Yorum
  • Sera Osb Yönetimine Yeni İsimler Seçildi: Murat Şahin Listede Yer Almadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 14
User defaultYorum Id: 248794
15 Aralık 2025
10:48
  • Yorum Id: 248794
  • 15 Aralık 2025
  • 10:48

Kıyakçılığın sonu ayakçılıktır. adam gibi muhalefet yapsanız bunlar gelmezdi başınıza. bafranın oylarına ihanet ettiniz

User defaultYorum Id: 248473
09 Aralık 2025
13:24
  • Yorum Id: 248473
  • 09 Aralık 2025
  • 13:24

Alah aşkına yönetime seçilen isimlere bak dönme dolap misali oraya buraya dönen şahıslar. serayı bırak tarımdan bi haber kişiler bunlar mı bafra kalkındıracak güldürmeyin insanları keriz yerine de koymayın. kendine hayrı olmayan insanların bafra ya ne hayırı olacak

Cevap
  • Yorum Id: 248740
  • 14 Aralık 2025
  • 00:59

Degisik degisik konusuyorsun, secilenlerden birisi organik tarım mezunu ayrıca tarımsal bir sürü faaliyeti var ben demiyorum google'a yazabilirsin :) o yüzden yorumunu yazmamışsın gibi kabul ediyorum nezdimce...

User defaultYorum Id: 248373
06 Aralık 2025
00:18
  • Yorum Id: 248373
  • 06 Aralık 2025
  • 00:18

Murat şahin meclis üyelerinin yaşı en büyük olan abisi ama yola çıktıklarına ilk yanliş yapan murat abisi göksel başar aracılığı ile kendini 3 kuruşa hamit e akp ye satmıştın bak hamit ne yaptı ilk fırsatta kaba etine tekmeyi attı ama senin için farketmez tabi onurlu gururlu biri olsan yoladaşlarını yada toplanıp karar aldığın arkadaşlarını satmazdın aldığın paraya değdiğmi ben esnafım hamit i hiç sevmem ama kötü olamam dıodun bak hamit vurdu goooool oldu varada gittik ama ofsayt yok top 90 a girdi

Cevap
  • Yorum Id: 248416
  • 08 Aralık 2025
  • 11:10

Güzel yorum destekliyoruzm.

Daha Fazla Yorum